‘Ενα ξεχωριστό ταξίδι γεύσης έχει ετοιμάσει και γι’ αυτό το καλοκαίρι η Σπονδή. Το βραβευμένο εστιατόριο υποδέχεται τη νέα σεζόν με φρέσκα morels, καραβίδες, σφυρίδα, μοσχαράκι γάλακτος, ζεστή τάρτα σοκολάτας και πολλές ακόμα γευστικές εκπλήξεις.

Η ομάδα της Σπονδής αποδεικνύει και πάλι την δημιουργικότητα της, προτείνοντας ξεχωριστές γεύσεις, όπου το κλασσικό συναντά τη μοντέρνα γαστρονομική καινοτομία.

Μια πρώτη γεύση των νέων πιάτων της Σπονδής είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι βρέθηκαν στη βραδιά γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 21ης Απριλίου με ένα ειδικό μενού συνδυασμένο με τη μοναδική γεύση του ρούμι Ron Zacapa, σε ιδιαίτερες δημιουργικές εκτελέσεις._DSC8455

Με την παραγωγή του στην καταπράσινη γη της Γουατεμάλας, το ρούμι Ron Zacapa, είναι το αποτέλεσμα ενός μοναδικού συνδυασμού του εδάφους, του κλίματος και των φυσικών υλικών, μαζί με την εξειδικευμένη απόσταξη (Sistema Solera) και την ειδική διαδικασία ωρίμανσης σε μεγάλο υψόμετρο.

Μπορείτε να το απολαύσετε σε δύο εξαιρετικές επιλογές: το Ron Zacapa 23, ένα μείγμα από ρούμι που έχουν ωριμάσει από 6 έως 23 χρόνια και το Ron Zacapa XO, με μείγμα από ρούμι που έχουν ωριμάσει από 6 έως 25 χρόνια.

Στο νέο καλοκαιρινό μενού της Σπονδής προτείνουμε να απολαύσετε Φρέσκες Μορχέλες Σαμπαγιόν Πικραμύγδαλο σε συνδυασμό με ένα μοναδικό Ron Zacapa 23 Byrhh Aperitif με orange cordial, στην αρχή της βραδιάς. Ενώ μπορείτε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό cocktail Ron Zacapa 23, με macademia, creme des mures και lapsang tea που δένει αρμονικά με τη Ζεστή Τάρτα Σοκολάτας Ξύλινο Παγωτό, στο τέλος του γεύματός σας._DSC8301

Το νέο menu 

Φρέσκες Μορχέλες Σαμπαγιόν Πικραμύγδαλο

Καραβίδες Λεμόνι/ Χαβιάρι/ Γκρέιπφρουτ/ Γεντιανή/ Χυμός Άγριου Καρότου

Μους Σφυρίδας Κρεμμύδι και Ζωμός από Άγρια Χόρτα

Μοσχάρι Γάλακτος «Κρέμα Καφέ»/ Χυμός Τρούφας/ Τάρτα με Τρούφα-Κρεμμύδι-Αρωματικά

Ζεστή Τάρτα Σοκολάτας Ξύλινο Παγωτό

ΣΠΟΝΔΗ/ Πύρρωνος 5, Παγκράτι. Τηλ. 210 752 0658