Ετοιμαστείτε για μία ακόμα μοναδική βραδιά Πέμπτης με το πρόγραμμα του FOX Life! Η συνήθεια που έγινε θεσμός, το αγαπημένο #TGIT (Thank God It’s Thursday), επιστρέφει με ένα μοναδικό line up δραματικών σειρών που θα σας κολλήσει στη μικρή οθόνη με τα καινούργια επεισόδια αγαπημένων σας παραγωγών, βλέπε Grey’s Anatomy, Scandal και How To Get Away With Murder! Απολαύστε τα back-to-back, λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη προβολή τους στην Αμερική!

unnamed-3
Η ζώνη #TGIT ξεκινάει με τον 12ο κύκλο του Grey’s Anatomy, όπου τα έκτακτα περιστατικά συνεχίζονται και οι περιπέτειες που αντιμετωπίζουν οι γιατροί του Grey Sloan Memorial Hospital δεν έχουν τελειωμό. Αυτή τη φορά μια κοντινή φωτιά θα προκαλέσει μεγάλες ζημιές και πολλούς τραυματισμένους πυροσβέστες.

Την σκυτάλη θα πάρει ο 5ος κύκλος του Scandal με την Olivia Pope (Kerry Washington) να πρέπει να παίξει το δύσκολο της Πρώτης Κυρίας με τη Mellie (Bellamy Young) να αποδεικνύεται πανίσχυρος αντίπαλος.

Τέλος η εκπληκτική Viola Davis συνεχίζει στον 2ο κύκλο του How To Get Away With Murder τον ρόλο της καθηγήτρια εγκληματολογίας και κορυφαία δικηγόρος Annalise Keating με το story της σειράς να παίρνει ακόμα πιο δραματική τροπή και για εκείνη και για τους επίλεκτους φοιτητές της.

Από 18 Φεβρουαρίου, στις 21:00 το βράδυ, ξεκινάει ο απολαυστικός σας τηλεοπτικός μίνι μαραθώνιος!