Βρε λέτε; Μετά από ατελείωτες φήμες τα τελευταία 12 χρόνια, είναι πολύ πολύ πιθανό να έχουμε ένα reunion της περίφημης εξάδας που τρέλανε το τηλεοπτικό κοινό στη σειρά Friends τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες το NBC ετοιμάζει ένα tribute στον τηλεοπτικό σκηνοθέτη/παραγωγό James Burrows, έναν μύθο της αμερικανικής μικρής οθόνης που έχει δουλέψει σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα show των τελευταίων δεκαετίων. Cheers,  Frasier, Will & Grace, The Big Band Theory, Two and a Half Men, Mike & Molly είναι μόνο ορισμένα απ’ αυτά και φυσικά ανάμεσά τους ήταν και το Friends!
O Burrows αναμένεται να σκηνοθετήσει το 1.000ο του επεισόδιο (!) για το κανάλι και το NBC θέλει να τον τιμήσει καλώντας όλους τους μεγάλους πρωταγωνιστές των σειρών που ήταν πίσω από την κάμερα σ’ ένα μεγάλο event, ένα special show, κάτι σαν αυτό που στήθηκε για τα 40 χρόνια του Saturday Night Live.
Φυσικά η προσοχή όλων αναμένεται να πέσει επάνω στην εξάδα του Friends που του χρωστάει πάρα πολλά, αφού κατά καιρούς έχουν αναφερθεί όλοι τους στην πολύτιμη βοήθειά του στην πορεία του show αλλά και την δική τους προσωπικά. Το αφεντικό του NBC, Bob Greenblatt, δήλωσε πως όλοι ελπίζουν πως και οι έξι θα βρεθούν στον ίδιο δωμάτιο μετά από πολύ καιρό και μπροστά στις κάμερες, ίσως η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο από το 2004 όταν και τελείωσε η σειρά. 
Το show αναμένεται να γυριστεί τον ερχόμενο μήνα στο Λος Άντζελες και θα προβληθεί στις 21 Φεβρουαρίου φυσικά από το NBC.