Η Working Title Films κυκλοφόρησε την πρώτη φωτογραφία της Renee Zellweger από το επερχόμενο φιλμ Bridget Jones’s Baby, την τρίτη προσθήκη στο διάσημο franchise.
H μεγάλη αλλαγή δεν είναι άλλη από το γεγονός πως η ηρωίδα κρατάει πλέον ένα iPad και όχι το κλασικό της ημερολόγιο, φέρνοντας την Bridget πλέον στην σημερινή, εξελιγμένη τεχνολογικά, εποχή. Κάποιος άλλος θα παρατηρούσε πως υπάρχει και μία αλλαγή στο πρόσωπο της Zellweger αλλά θα αφήσουμε τα κουτσομπολιά περί πλαστικών για κάποια άλλη φορά.

Το φιλμ που αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2016 θα σκηνοθετήσει η Sharon Maguire που είχε αναλάβει και το πρώτο φιλμ, ενώ στο καστ θα συναντήσουμε τον κύριο McDreamy, βλέπε Patrick Dempsey, αλλά και τον σταθερό στο franchise Colin Firth. 
Έχουν περάσει 14 χρόνια από το πρώτο φιλμ που είχε βασιστεί στο μυθιστόρημα της Helen Fielding, ενώ το sequel Bridget Jones: The Edge of Reason βγήκε το 2004. Η Fielding κυκλοφόρησε το τρίτο βιβλίο της σειράς Bridget Jones: Mad About the Boy το 2013 πετυχαίνοντας πολύ καλές πωλήσεις. Σ’ αυτό το κοινό παρακολούθησε τη ζωή της ηρωίδας που πλέον είναι μία single μητέρα και παλεύει να βγάλει άκρη με το online dating.
Οι δύο πρώτες ταινίες ήταν μεγάλες επιτυχίες και συνολικά άφησαν κέρδη στο box office 500 εκατ. δολάρια.

bridget jones