Ένα συνηθισμένο σερφάρισμα στο Ίντερνετ σε αναζήτηση θέματος και βρίσκω δύο άρθρα στο galtime.com με το ίδιο θέμα αλλά γραμμένο το ένα από την πλευρά των αντρών το και από την πλευρά των γυναικών, το άλλο.

Το θέμα; «Ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνει το κάθε φύλο στο κρεβάτι».

Ένα φωτεινό λαμπάκι ανάβει και σκέφτομαι να αναφέρω τα λάθη που κάνουν άντρες και γυναίκες στο σεξ σε ένα άρθρο.

Καταρχάς να τονίσω πως οι άντρες κάνουν 4 λάθη ενώ οι γυναίκες 3 (που είναι αυτά τα παλαμάκια που έχω ζητήσει από την Τεχνική Υποστήριξη…). Για λόγους ισότητας όμως, θα αναφέρω τα τρία πιο σημαντικά λάθη που κάνουν οι άντρες στην κρεβατοκάμαρα.

Καταρχάς, στους άντρες δεν αρέσει να κυκλοφορούμε με τις πιτζάμες και τις φόρμες μας. Θέλουν να μας βλέπουν ντυμένες με σέξι εσώρουχα ή νυχτικά που όμως να αισθανόμαστε βολικά μέσα σε αυτά (ευχαριστούμε για την κατανόηση). Εντάξει, δεν ζητάνε και κάτι τρελό…

Οι άντρες λένε πως το λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι δεν παίρνουν πρωτοβουλίες. Κι εδώ σημειώνεται το φαινόμενο «Πύργος της Βαβέλ» γιατί ενώ οι άντρες λένε πως θα ήθελαν οι γυναίκες να εκφράζουν την επιθυμία τους για σεξ και να μην περιμένουν από τον άντρα να κάνει την κίνηση, οι γυναίκες αναφέρουν πως ένα από τα λάθη που κάνουν οι άντρες είναι ότι δεν δίνουν σημασία στα λεγόμενά τους. Μήπως λοιπόν σας το λέει αλλά δεν το καταλαβαίνετε; Το κλείσιμο στο μάτι δεν πιάνει.

Το τρίτο και μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι ασκούν κριτική στον σεξουαλικό τους σύντροφο. Προσέξτε, είναι θέμα μεθοδολογίας: Δεν τους αρέσει να τους λέμε τι ΔΕΝ κάνουν καλά αλλά τους εξιτάρει όταν τους λέμε τι κάνουν καλά.  Άμα τους πεις “Μ ‘αρέσει ΠΟΛΥ αυτό που κάνεις σε αντίθεση με το άλλο…;;;”

Συμπέρασμα: οι άντρες ζητούν μια σέξι παρουσία, εμψυχωτική και δυναμική!

Οι γυναίκες, πάλι, αφού αναφέρθηκε πως θεωρούμε ότι ο άλλος δεν πιάνει το νόημα/υπονοούμενο ψάχνοντας το αίτιο στον περίφημο αντρικό εγωϊσμό, το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι όταν ο άντρας μπαίνει στον αγώνα δίχως να έχει γίνει προθέρμανση. Ναι, αυτό δεν είναι αστικός μύθος, πρέπει να αγγίζει περίπου το 99,99999 % των γυναικών.

Τέλος, στις γυναίκες δεν αρέσουν τα σιωπηλά αγόρια. Κι επειδή είπαμε πως δεν μπορούμε ΠΟΤΕ να πούμε σε έναν άντρα τι δεν κάνει καλά ας ξεκινήσουμε με μια ευχάριστη περιγραφή της κατάστασης, κι ας αφήσουμε τον άλλον να λυθεί.

Συμπέρασμα: οι γυναίκες θέλουν τον άντρα – λαγωνικό, καλό προπονητή, με άνεση λόγου και ευχέρεια επικοινωνίας!

Γυναίκες από την Αφροδίτη, Άντρες από τον Άρη, όπως και να ‘χει, ουδείς αλάνθαστος!

Κάντε έρωτα όχι πόλεμο!