Το πρώτο ραντεβού είναι τόσο σημαντικό, που πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να σιγουρευτείς αν θες να πας σε δεύτερο. Τα περισσότερα προφανώς δεν έχουν την ίδια κατάληξη, αλλά έχεις πιάσει τον εαυτό σου πολλές φορές να δίνει μια ακόμα ευκαιρία αν και δεν έμεινες με θετικές εντυπώσεις. Χαλάλι, λες. Αυτό πρέπει να σταματήσει, όμως.

Διότι όταν βλέπεις τα παρακάτω σημάδια στο πρώτο ραντεβού, δεν φταίει ούτε η ντροπή, ούτε η αμηχανία. Απλά δεν είναι ο τύπος σου. Σου θυμίζουν κάτι;

1. Πρώην, αυτή η μάστιγα

Ξεκινάω με αυτό, γιατί τώρα τελευταία παίζουν πολύ οι πρώην στα πρώτα ραντεβού. Ναι οκ, ξέρεις ότι πριν από εσένα είχε ζωή, αλλά ποιος του είπε ότι θες να μάθεις για εκείνη; Αυτοκρατορικό Χ.

2. Αναζήτηση καλών τρόπων

Δεν αναφέρομαι στο κέρασμα βεβαίως-βεβαίως, γιατί πλέον αυτό είναι και υποκειμενικό. Αλλά αν είστε κάπου ρομαντικά και εσύ θες να κρυφτείς από τους τρόπους του, τότε καμία ελπίδα.

3. Σε στήνει

Όχι ότι εσύ είναι σωστό να στήνεις τους άντρες, αλλά να σε στήνει εκείνος που στο κάτω κάτω δεν έχει να κάνει τις ίδιες ετοιμάσιες, παραπάει. Δικαιολογείται μόνο αν δεν βρει εύκολα πάρκινγκ.

4. Στυλ alert

Ξέχασε αυτά που ήξερες για τους άντρες. Τώρα προσέχουν τον εαυτό τους και την εμφάνιση τους. Αν το ραντεβού σου ήρθε σαν το λέτσο, τότε αλήθεια, ήταν το ίδιο σημαντικό για εκείνον η έξοδο σας; Δε νομίζω.

5. Περιορισμένος χρόνος

Εντάξει δεν εννοώ να κλείσει μια ολόκληρη μέρα για σένα, αλλά όχι να βγαίνεις και να είσαι με το ρολόι στο χέρι γιατί μετά έχει να πάει για ποτό. Δηλαδή αν είχε κανονίσει από πριν κάτι άλλο, χωρίς να ξέρει την κατάληξη μεταξύ σας, είναι λογικό; Όχι, δεν είναι. Αντίο!

 

tumblr_lnbddpeslM1qg4ayxo1_500