Είσαι σε αυτή την ωραία καλοκαιρινή φάση που βγαίνεις με κάποιον που σ’αρέσει. Όλα καλά και όμορφα στην αρχή, μέχρι να αρχίσεις να δίνεις περισσότερο προσοχή σε όσα λέει και κάνει. Και κάπως έτσι, ξεκινούν τα προβλήματα. Τα πρώτα αρνητικά σημάδια είναι γεγονός, χωρίς όμως να απογοητεύεσαι πλήρως γιατί εντάξει, την αλήθεια θα την πούμε, κανείς δεν είναι τέλειος. Ούτε κι εσύ.

Αν όμως παρατηρείς έντονα τα παρακάτω, τότε κάτι δεν πάει και τόσο καλά με τον τύπο που κάθεται απέναντι σου. Μήπως να φύγεις κουνώντας λευκό μαντήλι;

1. Μιλάει ακατάπαυστα για τον εαυτό του

Σε σημείο μάλιστα που αναρωτιέσαι αν παίρνει και ανάσα για οξυγόνο. Θες επειδή νομίζει ότι είναι ο τέλειος όλων, θες επειδή όλα γύρω του γυρίζουν όπως λέει και ο Σάκης Ρουβάς, όπως και να ‘χει είναι εντελώς αρνητικό στοιχείο στον άλλον. Μην περιμένεις φυσικά να μιλήσεις για σένα, ούτε θα σε ρωτήσει.

2. Κοιτάει τις άλλες γυναίκες ενώ είστε μαζί

Το μεγαλύτερο fail ενός άντρα, είναι να έχει βγει ραντεβού και να κοιτάει όλες τις γυναίκες που περνούν από δίπλα του, χωρίς μάλιστα να έχει και ένα τακτ. Έτσι για τον σεβασμό απέναντι στην κοπέλα που είναι μαζί. Μπορεί να μην δώσεις σημασία στην αρχή, αλλά αν το κάνει σε εκνευριστικό βαθμό τότε δεν μπορείς να συνυπάρξεις με αυτόν τον άνθρωπο.

3. Μιλάει άσχημα για όλες τις πρώην του

Ούτε εσύ μιλάς με τα καλύτερα λόγια για τους πρώην σου, αλλά δεν τους βρίζεις ποτέ στον επόμενο. Το πιο πιθανό, ειναι να βρίζει κι εσένα στην επόμενη. Κακό, πολύ κακό.

4. Παραπονιέται συνέχεια και για όλα

Βρίσκει πάντα κάτι να μην του αρέσει και να παραπονεθεί, ενώ δεν είναι ευχαριστημένος σχεδόν με τίποτα. Άνθρωποι που είναι γεμάτοι με γκρίνια και μιζέρια, μακριά. Δεν παλεύονται για πολύ καιρό.

5. Στο σεξ, δεν ενδιαφέρεται για τις ανάγκες σου

Αν πάλι, έχετε φτάσει στο σεξ και μετά λύπης σου διαπιστώνεις ότι δεν ενδιαφέρεται για την προσωπική σου ευχαρίστηση, τότε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Δείξτου την πόρτα της εξόδου.