Μπορεί να περνάτε ωραία όταν βρίσκεστε, αλλά καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ συγκρατημένος. Κι ενώ εσύ είσαι έτοιμη να μπεις σε μία σχέση μαζί σου, εκείνος ούτε που το έχεις συζητήσει, πόσο μάλλον ζητήσει. Οι παρακάτω 5 λόγοι -ίσως- εξηγούν γιατί ο τύπος που σ’αρέσει, δεν θέλει να μπλεχτεί περισσότερο συναισθηματικά σου. Εν ολίγοις, ακούει δέσμευση και βγάζει σπυράκια.

1. Έχει αποτυχημένες σχέσεις στο ενεργητικό του

Μόνο παράπονα λέει για τις πρώην γυναίκες που πέρασαν απ’τη ζωή του, ενώ δεν δυσκολεύεται να δείξει πόσο έχει πληγωθεί από κάποιες άλλες. Οι σχέσεις του γενικά δεν ήταν και οι καλύτερες, και παρ’όλο ότι φταίνε δύο για να μην πάει κάτι καλά, εκείνος ρίχνει το φταίξιμο αλλού. Δεν μπλέκεις.

2. Βγήκε τώρα από μία σχέση

Τι κι αν σε θέλει; Τι κι αν στο δείχνει και με λόγια και με πράξεις; Εκείνος δεν σκέφτεται την δέσμευση μαζί σου, γιατί πρόσφατα βγήκε από μία άλλη. Είτε τα πήγαινε καλά σε αυτή, είτε όχι, ο τύπος δεν θέλει να ξεκινήσει κάτι καινούριο όταν καλά-καλά δεν έχει ξεπεράσει το παλιό. Θα μου πεις, αν δεν θέλει να ξεκινήσει κάτι, γιατί εκφράζεται σε ‘σένα. Άβυσσος η ψυχή του άντρα.

3. Κάτι τον κρατάει πίσω

Αποφασιστικότητα 0. Ενώ φαίνεται ότι θέλει να σου πει να βγείτε, κάνει πίσω. Ενώ θέλει να σου ανοιχτεί περισσότερο, κάπου κομπλάρει. Αυτό δείχνει μια σύγχυση στο μυαλό του, κάτι που προφανώς δεν σ’αρέσει. Αν δεις ότι δεν το προχωράει, τότε μη το τραβάς κι εσύ απ’τα μαλλιά.

4. Τον νοιάζει μόνο ο εαυτός του

Τον νοιάζει μόνο ο εαυτός του, εμφανίζεται όποτε θέλει και τα δικά σου θέλω δεν τα υπολογίζει. Τουλάχιστον για τώρα, τον ενδιαφέρουν μόνο τα δικά του. Παρτακισμός λέγεται αυτό.

5. Τα κάνει όλα γρήγορα

Αν βιάζεσαι να βρεθεί μαζί σου ερωτικά, να σου πει πόσο σε θέλει και τελικά να μένει εκεί το μεταξύ σας, τότε προφανώς δείχνει ότι δεν θέλει σχέση μαζί σου. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα παραπάνω, το πράγμα είναι σίγουρο.