Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απ’το φλερτ. Αυτή η στιγμή που αυτός που σ’αρέσει σε κοιτάει μέσα στα μάτια, σου χαμογελάει και σου μιλάει, είναι αξία ανεκτίμητη. Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι είναι ένα απ’τα πιο αναζωογονητικά πράγματα στην ζωή μας. Για κάποιους βέβαια δεν είναι και το πιο δυνατό σημείο. Αν αναρωτιέσαι αν παίρνεις 10 στο φλερτ ή 0, τότε πρέπει να διαβάσεις τις παρακάτω συνήθειες. Σε περίπτωση που ταυτίζεσαι, να ξέρεις ότι έχεις ένα θεματάκι…

1. Στο λένε οι φίλες σου όταν κάποιος απ’την παρέα σε φλερτάρει

Εννοείται ότι δεν είχες καταλάβει τίποτα και απαντούσες μέχρι να σε ενημερώσουν εντελώς φιλικά. Ευτυχώς τουλάχιστον που έχεις και τις φίλες σου και σου λένε ποιος σε φλερτάρει.

2. Απ’το άγχος σου γίνεσαι αδέξια

Εντάξει συμβαίνει και στις καλύτερες, να τα λέμε κι αυτά. Αν έρθει αυτός που σ’αρέσει να σου μιλήσει, όλο και κάποιο ποτήρι θα ρίξεις κάτω ή πάνω σου ή στην χειρότερη πάνω του.

3. Χάνεις τα λόγια σου

Οκ κατανοητό, αλλά κάποιες λέξεις που θα πεις ούτε εσύ δεν θα τις καταλάβαινες σε αντίστοιχη περίπτωση. Ψυχραιμία θέλει!

4. Το σώμα σου σεμποτάρει με μεγάλη ευκολία

Ιδρώνεις παντού (κακό αυτό), κοκκινίζεις στο πρόσωπο, γελάς παράξενα, εκκρίνεις περισσότερο σάλιο απ’το κανονικό και γενικά όλα αυτά τα όμορφα και καθόλου άβολα. Θες κι άλλα;

5. Όταν σε κοιτάει στα μάτια δεν ξέρεις που να κοιτάξεις

Η απάντηση είναι μία. Κοίταξε κι εσύ στα δικά του μάτια. Μην κοιτάς δεξία-αριστερά γιατί τότε θα αγχωθείς ακόμα περισσότερο.

6. Κάθε φορά που κάποιος έρχεται να σου μιλήσει, νιώθεις κάπως έτσι:

gif