Πολλές φορές έχουμε μπει στην διαδικασία να κόψουμε διάφορα πράγματα. Από την “καλημέρα” στον αχώνευτο συνεργάτη στην δουλειά, μέχρι το ασανσέρ για να ανεβαίνουμε στο σπίτι από τις σκάλες μήπως και κάψουμε καμία θερμίδα παραπάνω. Άλλα τα κάναμε από θέμα υγείας, άλλα από εγωισμό, άλλα έτσι για το fun. Το BuzzFeed τώρα μάλλον θέλησε να δει στις πόσες μέρες μπορεί να σκοτώσει κανείς άνθρωπο εάν σταματήσει να αυτοικανοποιείται για ένα μήνα!
Οι εθελοντές Ricky, Winston, Elvis και Kelsey είχαν την απλή αποστολή να μην αγγιχτούν για 30 μέρες. Καθόλου. Είτε με τα χέρια, είτε με άλλα πονηρά βοηθήματα. Πως είναι να σε βάλουν να κόψεις μία συνήθεια που κάνεις σπάνια, συχνά ή δεν μπορείς να αποχωριστείς ούτε μία ημέρα; Σίγουρα τρομερά βασανιστικό εάν είσαι τόσο… αφελής, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο, όπως η Kelsey που εκείνο το διάστημα διάλεξε να πάει να δει στο σινεμά το Magic Mike! Facepalm!
To σίγουρο είναι πως καθώς περνούσαν οι μέρες ο εκνευρισμός ολοένα και μεγάλωνε και όλοι τους ήταν έτοιμοι να πλακωθούν εάν τους ζόριζε κανείς λίγο παραπάνω. Στο τέλος της δοκιμασίας οι απόψεις ήταν διχασμένες.
Άλλοι είπαν πως είναι μία καλή εμπειρία εάν θέλεις να μάθεις καλύτερα το σώμα σου αλλά και τις πνευματικές του δυνάμεις, και άλλοι πως δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να το δοκιμάσει κανείς. “Εάν θέλεις να μάθεις κάτι για τον εαυτό σου πήγαινε με τους μοναχούς στα βουνά”
Εσείς θα το κάνατε;