Εσώρουχα, μαστίγια, χειροπέδες, λάδια, αρωματικά… Ο καθένας έχει το ερωτικό φετίχ που του εξάπτει περισσότερο την φαντασία και το αναζητά την κρίσιμη ώρα. Βέβαια τα πράγματα έχουν εξελιχθεί και ορισμένα από τα παραπάνω μοιάζουν σχεδόν ξεπερασμένα αφού έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο άλλα φετίχ, πολύ πιο προχωρημένα που ξεπερνάνε την σφαίρα της φαντασίας. Η εποχή τρέχει και όπως είναι λογικό και στο κομμάτι του σεξ οι νέοι κυρίως αναζητούν καινούργια ερεθίσματα και πολλές φορές ξεπερνούν την παρορμητικότητα και την ευρηματικότητά τους με τις τρελές επιθυμίες τους.
Έτσι, με το “bondage” να είναι πλέον πασίγνωστο και να το γνωρίζει και η κουτσή Μαρία (δεν παίρνουμε και όρκο πως το έχει δοκιμάσει κιόλας…) και το καινούργιο να έχει φέρει νέα σεξοήθη κι σεξοέθιμα και να κάνει όλο και περισσότερο επιθετική την παρουσία του, ποια άραγε να είναι τα πιο δημοφιλή ερωτικά φετίχ για τους απανταχού σεξουαλικά ενεργούς ανθρώπους αυτού του κόσμου;
Το παρακάτω video μας δείχνει τα 15 από αυτά, με αρκετά κλασικά φετίχ να υπάρχουν αναμενόμενα στη λίστα και μάλιστα αρκετά ψηλά (swinging, foot fetish κλπ.). Ωστόσο εδώ θα βρείτε και κάποια άλλα που μας προκαλούν μία μικρή απορία για το εάν είναι εμείς που έχουμε παραγεράσει πλέον και τα βλέπουμε όλα πιο… flat. Βλέπε (μπλιαξ) Νο.1.