Αυτό το μικρό και νόστιμο σνακ μπορεί να γίνει η πιο μεγάλη σου ανακάλυψη στη κουζίνα!

Υλικά

¾ φλιτζάνι αλεύρι

1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

¾ φλιτζάνι γάλα

1 αυγό ελαφρώς χτυπημένο

1 φλιτζάνι τριμμένο τυριά (μοτσαρέλα και τσένταρ)

¾ φλιτζανιού μίνι Ψημένα Πεπερόνι

½ κόκκινη ή πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη

½ κουταλάκι βασιλικό

½ κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη

¾ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

4 κομμάτια μοτσαρέλα κομμένο σε κύβους

½ φλιτζάνι σάλτσα για πίτσα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς και λαδώνουμε ένα ταψί muffins. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τα μπαχαρικά ενώ στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και το αυγό. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, την πιπεριά και τα πεπερόνι και αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Στη συνέχεια τοποθετούμε με ένα κουτάλι το μείγμα σε κάθε θήκη και από επάνω κόβουμε ένα κομμάτι από τη μοτσαρέλα. Ψήνουμε για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και σερβίρουμε με σάλτσα πίτσας.