Τι καλύτερο από ένα γευστικό γλυκό πρωινό τοστ με φράουλες με επικάλυψη τραγανή κρούστα κανέλας;

Υλικά

4 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα

1 κουταλιά της σούπας μέλι

2 αυγά

¼ φλιτζάνι γάλα

4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά

1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

8 φράουλες καθαρισμένες και κομμένες

8 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως

2 κουταλάκια του γλυκού λάδι

Εκτέλεση

Για τη γέμιση ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με το μέλι. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλο. Σε ένα μεγάλο πιάτο ανακατεύουμε καλά τη τριμμένη φρυγανιά με ½ ζάχαρη και ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα.

Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ½ του γλυκού λάδι. Για να ετοιμάσουμε το τοστ απλώνουμε το ¼ του μείγματος της κρέμας και καλύπτουμε με φράουλες ενώ στη συνέχεια τοποθετούμε και τη δεύτερη φέτα ψωμί. Τοποθετούμε το τόστ στο μείγμα των αυγών και καλύπτουμε και από τις δύο πλευρές ενώ στη συνέχεια προσθέτουμε στη τριμμένη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα τοστ.