Windows Live Messenger ή αλλιώς, στην καθομιλούμενηMSN. Σίγουρα το χρησιμοποιείς ή το χρησιμοποιούσες ή έστω το έχεις ακουστά. Οι καιροί πέρασαν και πλέον ελάχιστοι είναι αυτοί που το χρησιμοποιούν ακόμη –οι περισσότεροι έχουν μεταβεί σε FacebookSkype, κλπ. Η Microsoft λοιπόν αποφάσισε να επικεντρώσει την προσοχή της στο Skype και να ξεφορτωθεί το Windows Live Messenger μια και καλή!

Και εμείς που μπαίνουμε ακόμα, τι θα απογίνουμε; Μη μας ανησυχείς βρε, γιατί το«ξεφόρτωμα» που λέγαμε δεν είναι ολικό, καθώς μια παρόμοια λειτουργία θα αναπτυχθεί στο Skype, στο οποίο θα μεταφερθούν και οι λογαριασμοί του Messenger. Η μεταφορά θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ ήδη το Skype χρησιμοποιεί τα συστήματα του Messenger κατά 80% (!), όσον αφορά τα μηνύματα που αποστέλλονται μέσα από αυτό.

Το masterplan λοιπόν της Microsoft είναι να δημιουργήσει για τον κάθε χρήστη έναμοναδικό Microsoft ID, με το οποίο εκείνος θα έχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της. One messaging service to rule them all!

Πηγή: gameslife