Ο νέος εκθεσιακός χώρος της Technogym, της διεθνώς αναγνωρισμένης και καινοτόμου εταιρείας στον τομέα της άθλησης, της αποκατάστασης και της ευεξίας, βρίσκεται στο Μαρούσι, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 29.

Σε έναν μοντέρνα διακοσμημένο χώρο, 300 m2, όπου κυριαρχεί το γκρι, το μαύρο και το χρώμα του ξύλου, μπορεί κανείς να βρει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εκγύμνασης και να δεχτεί υπηρεσίες από εξειδικευμένο προσωπικό. Στόχος της Technogym είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, προσφέροντάς τους τα οφέλη της συστηματικής σωματικής δραστηριότητας που, σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή, παρέχουν σωματική και ψυχική ευεξία.

Τα όργανα γυμναστικής της Technogym απευθύνονται τόσο σε γυμναστήρια και κέντρα ευεξίας όσο και σε ξενοδοχεία, σε φυσικοθεραπευτήρια, σε αθλητικούς συλλόγους, αλλά και σε οικιακά γυμναστήρια.

Ο νέος χώρος της Technogym είναι κατάλληλα διαμορφωμένος, έτσι ώστε να εξυπηρετεί και τις διαφορετικές χρήσεις των οργάνων γυμναστικής.

Από την μια πλευρά, έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο καθιστικό του σπιτιού σου, όπου κυρίαρχη θέση στον χώρο καταλαμβάνει η σειρά Personal Line, με όργανα γυμναστικής που έχουν σχεδιαστεί ως μοναδικά κομμάτια από σχεδιαστές επίπλων, κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά. Τα Cardio μηχανήματα δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να γυμνάζονται, αλλά και να απολαμβάνουν γρήγορη πρόσβαση στις αγαπημένες τους ιστοσελίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το Kinesis Personal, ένα κομψό μηχάνημα γυμναστικής, παρέχει μοναδική εξάσκηση, διατηρώντας την ισορροπία ανάμεσα στο σώμα και το πνεύμα.

Από την άλλη πλευρά, βρίσκεσαι σε ένα γυμναστήριο, όπου μπορείς να γυμνάζεσαι στον διάδρομο και, συγχρόνως, να είσαι μπροστά σε μια οθόνη που σου δίνει πρόσβαση στο διαδίκτυο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην τηλεόραση, ακόμη και στις αγαπημένες σου ταινίες.

Ή ότι βρίσκεσαι σε ένα meeting room, όπου, αντί για την κλασική καρέκλα γραφείου, σε περιμένει η εκπληκτική wellness ball, ειδικά σχεδιασμένη να σε κρατά σε εγρήγορση, ακόμη και όταν κάθεσαι.

Η Technogym ιδρύθηκε το 1983 και είναι κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων στον τομέα της άθλησης και της καλής φυσικής κατάστασης. Με περισσότερους από 2.200 εργαζομένους, 14 εταιρίες σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Μέση Ανατολή και Αυστραλία και με παρουσία σε περισσότερες χώρες από 100 χώρες. Η Technogym έχει εξοπλίσει, παγκοσμίως, περισσότερα από 65.000 κέντρα εκγύμνασης, ενώ καθημερινά χρησιμοποιούν τα μηχανήματά της 35.000 άτομα. H Technogym ήταν ο επίσημος προμηθευτής για τις πέντε τελευταίες διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων: Σίδνεϋ 2000, Αθήνα 2004, Τορίνο 2006, Πεκίνο 2008 και Λονδίνο 2012 και είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής σε όλα τα αθλητικά κέντρα προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016.