Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται το καλοκαίρι με μια μοναδική προσφορά που έχει ως στόχο της να κάνει την εμπειρία shopping σας ακόμη πιο ξεχωριστή! Από τη Δευτέρα 30 Μαΐου και μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουνίου, αγοράζοντας ένα προϊόν από συμμετέχοντα αγαπημένα designer brands μπορείτε να πάρετε το δεύτερο στη μισή τιμή από την τιμή outlet. Μη χάσετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις πρώτες καλοκαιρινές σας αγορές από το εκπτωτικό χωριό, κερδίζοντας ακόμη περισσότερα!

newsletterImage

Και μη ξεχνάτε! Στον απόλυτο shopping προορισμό μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα γραφικά σοκάκια του κέντρου και να ολοκληρώσετε τη βόλτα σας σε κάποιο από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ.

Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr. Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.