Μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης για τους εραστές της premium tequila έγινε αφορμή για το πάντρεμα του αυθεντικού Μεξικού με το ατμοσφαιρικό γαλάζιο της Μυκόνου. Η επίσκεψη του Μaestro Tequilero της Don Julio, Enrique De Colsa, έδωσε το έναυσμα για μία σε βάθος μύηση στα μυστικά της οικογένειας της Don Julio και ειδικά της super premium tequila Don Julio 1942.

Μια ιεροτελεστία που περιλαμβάνει το συνδυασμό μοναδικών πιάτων εμπνευσμένων από τις γεύσεις του Μεξικού, μαζί με ξεχωριστές μουσικές εμπειρίες που φέρνουν στο προσκήνιο μια νέα αισθητική προσέγγιση στη Latin μουσική, συνδυασμένα με την εμπειρία απόλαυσης της Don Julio είναι το νέο concept, με τίτλο La Cantina Premavera, που θα συναντάμε συχνά από την Don Julio.

thumbnail

Η Don Julio 1942, δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Don Julio, χρησιμοποιώντας μια προσωπική συλλογή μπλε αγαύης και με χειροποίητη διαδικασία, ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα. Το αποτέλεσμα είναι μια σύνθετη, εξαιρετικά ισορροπημένη και απαλή αίσθηση στον ουρανίσκο που δημιουργήθηκε για να γιορτάζει το έτος ίδρυσης του, διάσημου πια, αποστακτηρίου La Primavera στα πεδία του Los Altos, στην πόλη του Atotonilco στο Μεξικό.

Κατά τη διάρκεια της μοναδικής γευστικής εμπειρίας που πραγματοποιήθηκε στο εξαιρετικό Jackie O’ Beach στο Super Paradise της Μυκόνου, τέσσερις εικαστικοί, οι: Βασίλης Τσοκόπουλος, Μπάμπης Κρέτσης, Αντώνης Σκαμπαβίριας και Μιχάλης Παλαπουήδης, δημιούργησαν σε πραγματικό χρόνο, ένα έργο τέχνης εμπνευσμένο από τη Μεξικάνικη κουλτούρα, τα αποκαλυπτήρια του όποιου έγιναν το ίδιο βραδύ σε πάρτι που ακολούθησε στο MONI Club, παρέα με τα Latin tunes του Cayetano, που έδωσαν ακόμα περισσότερο χρώμα στη βραδιά.

mmmm

H Don Julio 1942 αποτελεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες και περιζήτητες τεκίλες στον κόσμο. Διάσημη για την εξαιρετική της γεύση και τον τρόπο παραγωγής της, η super premium τεκίλα παρουσιάζεται σε μια εντυπωσιακή γυάλινη φιάλη με έμπνευση από το φύλλο της αγαύης και αποτελεί το ιδανικό ποτό για να γιορτάσετε όμορφες στιγμές. Μπορείτε να την απολαύσετε σκέτη, παγωμένη ή ως βάση για εξαιρετικά cocktails.