Η φροντίδα του εαυτού μας πέρασε σε δεύτερη μοίρα από τότε που ξέσπασε η πανδημία. Κορονοϊός, μάσκα, γάντια, μέτρα είναι οι λέξεις που ακούμε ασταμάτητα για περισσότερο από ένα χρόνο. Εξαιτίας του Covid-19 η προστασία έγινε προτεραιότητά για όλους μας. Άλλες έννοιες, όπως η περιποίηση, αγνοήθηκαν σημαντικά. Οι περισσότερες γυναίκες στη χώρα μας παραμέλησαν ιδιαίτερα τον εαυτό τους. Όμως η σημασία της προσωπικής περιποίησης είναι μεγάλη για τη σωματική και την ψυχική υγεία μας. Αυτό έρχεται να μας υπενθυμίσει και η νέα καμπάνια του Dove.

Η σημασία της προσωπικής φροντίδας

Το Dove πιστεύει ότι η ομορφιά είναι πηγή αυτοπεποίθησης και όχι άγχους. Γι’ αυτό θέλει να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τις γυναίκες να εντάξουν την προσωπική φροντίδα ξανά στην καθημερινότητά τους. Τα προϊόντα της σειράς μπορούν να αποτελέσουν μια καθημερινή πράξη αγάπης για τον εαυτό μας.

Καθημερινή φροντίδα για τα χέρια

Το Dove Yγρό Kρεμοσάπουνο Original θα μεταμορφώσει το πλύσιμο των χεριών σε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας. Η σύνθεσή του αφήνει τα χέρια λεία και απαλά. Παράλληλα, το χαρακτηριστικό ¼ ενυδατικής κρέμας, συνώνυμο της φροντίδας του Dove, βοηθά στη θρέψη των χεριών ενώ ταυτόχρονα τα καθαρίζει, κάνοντάς το ιδανική επιλογή για ξηρά ή σκασμένα χέρια. Ο εαυτός μας είναι ο πιο πολύτιμος σύμμαχός μας και είναι στο χέρι μας να τον φροντίζουμε κάθε ημέρα, μέσα από μικρές στιγμές αυτοφροντίδας που είναι ικανές να κάνουν τη διαφορά

Υγιεινή και ενυδάτωση

Ακόμα, στη σειρά θα βρεις το Dove Κρεμοσάπουνο Ομορφιάς Original με την κλασσική ενυδατική σύνθεση που αφήνει την επιδερμίδα πιο απαλή, λεία και υγιή, χωρίς να την ξηραίνει. Το χαρακτηριστικό ¼ ενυδατικής κρέμας συνδυάζεται με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, συγκρατώντας έτσι την φυσική υγρασία του δέρματος, ενώ παράλληλα η σύνθεσή του βοηθά στην αναπλήρωση των θρεπτικών συστατικών που χάθηκαν κατά το πλύσιμο.

Δείτε στη συνέχεια το video της καμπάνιας:

Διαβάστε ακόμα: Νεανικά χέρια σε κάθε ηλικία! Οι 8 απλές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις