Συνεργασία φωτιά για το λανσάρισμα μιας απίστευτης limited-edition capsule συλλογής για σένα που θέλεις οι εμφανίσεις σου να είναι talk of the town!

Η BOSS λοιπόν, συνεργάζεται με ένα ακόμα αστέρι των social media και next-generation δημιουργό τον Khaby και μας εκπλήσσει ευχάριστα! Ο Khaby σπάει τους κανόνες δημιουργώντας την δική του επιτυχία, και έγινε ο δεύτερος άνθρωπος στον κόσμο με τους περισσότερους followers στο Tik Tok, αφού ενέπνεε τον κόσμο με την τόλμη στον εαυτό του και με βασικά του χαρακτηριστικά το χιούμορ και την αυτογνωσία.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, ο Khaby, αντιπροσωπεύει τις αληθινές αξίες της BOSS και γίνεται αναμφισβήτητα το νέο BOSS της πόλης! Γιορτάζοντας αυτό τον τρόπο σκέψης και το πνεύμα του #BeYourOwnBOSS, η συλλογή συνδυάζει τον δυναμικό BOSS σχεδιασμό με το πνεύμα και την τολμηρή αυτοέκφραση του Khaby.

Η συλλογή περιλαμβάνει:

Ένα T-shirt
Ένα φούτερ με κουκούλα
Ένα varsity jacket

Σε αμιγώς μαύρες αποχρώσεις με δερμάτινες λεπτομέρειες και ένα λογότυπο με την υπογραφή του Khaby. Απλά υπέροχα!

Και έχω να σου πω και κάτι άκρως ιδιαίτερο που θα σε ενθουσιάσει! Για να ολοκληρωθεί η συλλογή, θα κυκλοφορήσει στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης μια κούκλα του σταρ των social media που συνδημιούργησε ο ίδιος ο Khaby. Είναι σχεδιασμένη τόσο ως αυτόνομο αξεσουάρ όσο και ως εξάρτημα που μπορεί να κουμπώσει πάνω στο φούτερ με κουκούλα.

Μια limited- edition συλλογή που απλά δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου!