Στα ολοκαίνουρια Goodys Burger House εκτός από την σύγχρονη αισθητική που απλώνεται σε κάθε σημείο του χώρου, θα μείνεις άφωνος με την άμεση εξυπηρέτηση αλλά και με το δωρεάν wi-fi όπου κάνουν κάθε γεύμα σου μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Όμως δεν είναι μόνο αυτό φυσικά αφού το Highlight των επιλογών στα Goody’s Burger House είναι η νέα επική σειρά The Angus Burgers από 100% angus μοσχαρίσιο μπιφτέκι!

 Τα Angus, είναι φυλή βοδινών ελευθέρας βοσκής, τα οποία παράγουν κρέας με ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά και υψηλής διατροφικής αξίας, που δίκαια θεωρείται το καλύτερο στον κόσμο για burgers. Tα Angus Burgers των Goody’s Burger House, μπορείς να τα απολαύσεις σε 4 μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς, σε απλή ή deluxe έκδοση με νέες country style πατάτες, ketchup και μουστάρδα: Smokey, με καπνιστή mayo sauce, Red Hot Chili Burger με bacon, spicy Sriracha sauce και Thai sauce, Mighty Greek με μους φέτας και Rock n’ Rolla με chips κρεμμυδιού και truffle mayo.

GOODYS BURGER HOUSE_1 GOODYS BURGER HOUSE_2

Τα 45 καταστήματα που λειτουργούν σήμερα είναι μόνο η αρχή, αφού τα νέα Goodys Burger House επεκτείνονται ταχύτατα! Βρες το κοντινότερο κατάστημα, για να ανακαλύψεις τη νέα εποχή Goody’s και να απολαύσεις τα The Angus Burgers, τα burgers με το καλύτερο μπιφτέκι στο κόσμο!