Η πλειοψηφία των γυναικών ταυτίστηκαν με την παρέα του Sex and the City. Υπήρχαν, ωστόσο, αρκετές που όσα είδαμε στην τηλεόραση απλά ΔΕΝ πιστεύαμε πως μπορούν να συμβούν!

Μάλιστα όπως δήλωσε στο IMDB η Cynthia Nixon (η τηλεοπτική Miranda) όσα βλέπαμε στην οθόνη αρκετές φορές συνέβαιναν πραγματικά στο πλατό.

Και να έξι στιγμές που ΔΕΝ γίνεται να έχουν συμβεί:

-Όταν η Miranda ψεκάστηκε με… σπέρμα!

Η Miranda παρακολουθούσε μαθήματα ταντρικού σεξ με δασκάλα μια ηλικιωμένη δασκάλα. Η οποία από την άλλη έκανε την πρακτική πάνω στον άντρα της και το σπέρμα του πετάχτηκε στην Miranda!

drinking animated GIF

-Το Strap-On της Samantha

H Samantha αποφάσισε σε ένα από τα επεισόδια να πειραματιστεί με το δημοφιλές sex toy και τραυματίστηκε. Κάθε πότε συμβαίνει αυτό στην πραγματική ζωή;

sex and the city animated GIF

-Η καθαρίστρια που το παρατράβηξε…

H Μagda, η οικιακή βοηθός της Miranda, ανακάλυψε τον δονητή της. Και τι έκανε; Απλά τον… δοκίμασε και εκείνη και στη θέση του έβαλε ένα άγαλμα της… Παναγίας!

sex and the city animated GIF

-Όταν έγλυψαν το πρόσωπο της Charlotte

Κατά την διάρκεια του πρώτου τους φιλιού με τον τύπο που αποκαλούσε «τέλειο» η Charlotte τον είδε να της γλύφει (!) όλο το πρόσωπο. Όλο. Το. Πρόσωπο.

-Η αλλαγή της συσκευής που έκανε η Samantha

Σε ένα από τα επεισόδια η Samantha επιστρέφει την συσκευή μασάζ που είχε αγοράσει στο κατάστημα από πού το πήρε. Ο λόγος; Δεν δούλευε σωστά σαν δονητής. Κάτι που συμβαίνει φυσικά κάθε μέρα στα μαγαζιά…

-Η Charlotte και ο φετιχιστής

Σε ένα από τα επεισόδια η Charlotte πάει να αγοράσει παπούτσια και πέφτει σε ένα foot fetish πωλητή. Και τον αφήνει να της χαϊδέψει τα πόδια…

movie animated GIF