Η Intimissimi πάντα δίπλα στο περιβάλλον οργανώνει και φέτος την ετήσια ενέργεια ανακύκλωσης όπου πλέον έχει γίνει θεσμός. Μπορείτε να ανακυκλώσετε ρούχα και εσώρουχα οποιασδήποτε μάρκας στα καταστήματα Intimissimi. Χωρισμένα σε 4 κατηγορίες ανάλογα με το είδος παραλαμβάνετε ένα κουπόνι που αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη αξία αγορών τις οποίες θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ως τις 31 Μαΐου 2015, σε ένα από τα καταστήματα Intimissimi σε όλη την Ελλάδα.

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ – ΑΞΙΑ  ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ

Σουτιέν                                                                                                                                          =  3€

Μπλούζες ανδρικές και γυναικείες, ( T -shirts , πουκάμισα , πουλόβερ, κλπ. )             =  2€

Πιτζάμες ανδρικές και γυναικείες                                                                                            =  2€

Σλιπ  ή εσώρουχα                                                                                                                       =  1 €

Αν για παράδειγμα, πάτε για ανακύκλωση ένα παλιό πουλόβερ και 2 παλιά σουτιέν, θα λάβετε 1 κουπόνι αξίας 2€ (για το πουλόβερ) και 2 κουπόνια των 3€ (1 για κάθε σουτιέν).

Τα κουπόνια είναι αθροιστικά, οπότε αν έχετε περισσότερα, ίδιας  ή διαφορετικής αξίας, υπολογίζετε τη συνολική αξία τους ώστε να συμμετέχουν σε μια ενιαία αγορά προϊόντος ή προϊόντων. H αξία ενός μεμονωμένου κουπονιού ή και πολλών ταυτόχρονα που θα χρησιμοποιηθούν σε μία αγορά δεν θα μπορούν να υπερβαίνουν το 20% της συνολικής αξίας της κάθε αγοράς. Επίσης, η αξία της αγοράς θα υπολογίζεται αποκλειστικά για τα προϊόντα σε κανονική τιμή πώλησης. Δεν θα συμμετέχουν προϊόντα που ανήκουν  σε προωθητικές ενέργειες και προϊόντα που θα ανήκουν στην εκπτωτική περίοδο .

Τα παλιά και μεταχειρισμένα ρούχα σας θα αποσταλούν απευθείας στην I:CO που ειδικεύεται στην ανακύκλωση.

Και αν θέλετε να γνωρίζετε τι θα συμβεί μετά στα ρούχα σας δείτε παρακάτω. Η I: CO θα επαναχρησιμοποιήσει τα ρούχα σε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

Ανακύκλωση: Παλιά υφάσματα, τα οποία δεν είναι κατάλληλα για την παραγωγή νέων ρούχων, θα μετατραπούν σε ανακυκλωμένες ίνες και ΤΝΤ (μιας χρήσεως ύφασμα) που θα χρησιμοποιηθεί , για παράδειγμα, για την υλοποίηση μονωτικού υλικού για την βιομηχανία αυτοκινήτων.

Re-wear: τα ρούχα που είναι ακόμα φοριούνται θα προταθούν και πάλι στην παγκόσμια αγορά, ως μεταχειρισμένα ρούχα.

Επαναχρησιμοποίηση: Προϊόντα που δεν φοριούνται πια, θα μετατραπούν σε άλλα ειδικά προϊόντα, όπως για παράδειγμα ξεσκονόπανα.

Η Intimissimi αγαπάει το περιβάλλον, μάλιστα της απονεμήθηκε πρόσφατα το χάλκινο βραβείο των Enviromental Awards 2014, στην κατηγορία της ανακύκλωσης!