Τα jeans ίσως αποτελούν το πιο οικουμενικό fashion item. Όμως, παρά το γεγονός ότι είναι ένα ένδυμα που το έχουν όλοι στη ντουλάπα τους, για πολλούς ανθρώπους το styling φαίνεται δύσκολο. Συχνά υπάρχει προβληματισμός σχετικά με την εύρεση της σωστής εφαρμογής, του υφάσματος και του κοψίματος που θα μας κολακεύει και θα “απογειώσει” τις εμφανίσεις μας. Mom jeans, skinny, boyfriend, below-the-knee! Όλες οι κατηγορίες είναι αγαπημένες, αλλά ποιος είναι άραγε ο σωστός τρόπος για να τα φορέσουμε; Ευτυχώς, δε χρειάζεται άλλο να αναζητούμε τον τρόπο να συνδυάσουμε τα αγαπημένα μας παντελόνια, καθώς οι ειδικοί στην κατηγορία αποφάσισαν να βοηθήσουν!

Τα videos που θα μας λύσουν κάθε απορία

Η Calvin Klein ανακοινώνει το λανσάρισμα του project CKunfiltered Jeans, μία σειρά από video series που απαντούν στην πιο συχνή ερώτηση της Google αναφορικά με τα jeans. Το denim είναι ουσιώδους σημασίας στο DNA της Calvin Klein. Τα video σκοπό έχουν να εκπαιδεύσουν και να προτρέψουν το κοινό να φοράει τα ρούχα με περισσότερη αυτοπεποίθηση και φαντασία.

Έχουν πρωταγωνίστρια την αυθεντία της μόδας Nell Kalonji, μια στυλίστρια με έδρα το Λονδίνο και ιδρυτικό μέλος του Rubric Initiative. Ο οργανισμός έχει σκοπό να στηρίξει τη νέα γενιά diverse ταλέντων και να διευκολύνει την είσοδό τους στο χώρο της μόδας. Η Kalonji εκφράζει το μοναδικό της style μέσω 4 θεμάτων: mom jeans, skinny jeans, boyfriend jeans και below-the-knee. Τα συγκεκριμένα θέματα καθορίστηκαν από κοινού με τη δημιουργική ομάδα της Google. Ανέλυσαν τα top searches για ερωτήσεις σχετικές με το denim στην Ευρώπη.

Το ύφος των video είναι ταυτόχρονα casual αλλά και ενημερωτικό. Η Kalonji αλληλοεπιδρά με τα μοντέλα και δημιουργεί τα δικά της Calvin Klein Jeans looks. Τα κομμάτια αποτίνουν φόρο τιμής στα 90s με high-rise, boyfriend, baggy και skinny σιλουέτες. Τα mom jeans φέρουν vintage επιρροές στη γραμμή. Τα dad έχουν ένα πιο χαλαρό και oversized αέρα. Η ευέλικτη high-rise straight σιλουέτα, που έγινε διάσημη στα 80s επιστρέφει δυναμικά με στενή εφαρμογή και μήκος έως τον αστράγαλο. Τέλος, η denim συλλογή ολοκληρώνεται με τα skinny jeans και τις διάφορες εκδοχές του (relaxed ή super stretch).

Δες τα video εδώ

Διαβάστε επίσης: Τα πιο stylish sneakers για φθινοπωρινές βόλτες στην πόλη | Thats Life. Life as it is!