Η μεγαλύτερη απόλαυση, η μπύρα πάει στις Νύχτες Πρεμιέρας μιας και η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της Αθήνας επέστρεψε για 24η χρονιά και η Fischer, η πιο σινεφίλ μπίρα, δηλώνει δυναμικό παρών εγκαινιάζοντας τη συνεργασία. Η μπίρα που αγαπά έχει την τιμή στην φετινή διοργάνωση να απονέμει το Βραβείο Κοινού Fischer στις Νύχτες Πρεμιέρας! Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, γνωστό ως Νύχτες Πρεμιέρας που έχει γίνει πλέον θεσμός ως ένα σταθερό ραντεβού χιλιάδων φίλων του κινηματογράφου, περιμένει για άλλη μία χρονιά τους χιλιάδες σινεφίλ σε μία μεγάλη γιορτή της 7ης Τέχνης, παρέα αυτή τη φορά με μία παγωμένη μπίρα Fischer.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου, ο Σινέ Φλοίσβος φιλοξένησε την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Πανουσόπουλου που μόλις κυκλοφόρησε στις αίθουσες, «Σ’ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει» που σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή του πίσω από την κάμερα, έπειτα από 14 χρόνια. Η Fischer δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την σημαντική προ-φεστιβαλική στιγμή ως χορηγός του Βραβείου Κοινού Fischer και έδωσε το παρών μαζί με τους Μαίρη Ρετσίνα, Νικόλα Αγγελή και πολλούς ακόμη φίλους του σινεμά.

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, προβλήθηκε η νέα ταινία του Πάβελ Παβλικόφσκι «Ψυχρός Πόλεμος», η οποία παρακολουθεί με εμφανείς παραλληλισμούς μία ερωτική ιστορία που αντηχεί σαν μελαγχολικό τραγούδι. Η πρεμιέρα προσέλκυσε πλήθος κόσμου, όπως ήταν αναμενόμενο, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για μία επόμενη προβολή.

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, η πόλη της Αθήνας θα υποδεχθεί δεκάδες πολυαναμενόμενες ταινίες ανάμεσα τους ανεξάρτητες παραγωγές που αναμένεται να τραβήξουν τα βλέμματα, σύντομα και μοναδικά αφιερώματα που φωτίζουν με ιδιαίτερο τρόπο τις ξεχωριστές σκηνοθετικές φωνές του παρελθόντος.

Η Fischer προσκαλεί πλέον και στις Νύχτες Πρεμιέρας τους σινεφίλ να απολαύσουν την ταινία της επιλογής τους και να την αναδείξουν με την ψήφο τους ως την αγαπημένη του κοινού. Ο Παναγιώτης Μένεγος, θα μεταφέρει το κλίμα του φεστιβάλ μέσα από τη δική του ματιά, καθ’ όλη τη διάρκεια του δεκαημέρου. Οι σινεφίλ που μοιράζονται με πάθος και αμείωτο ενδιαφέρον τις απόψεις και τα σχόλιά τους, θα αναδείξουν με το Βραβείο Kοινού Fischer την καλύτερη ταινία του Φεστιβάλ, μέσα από τη δική τους ψήφο που θα προκύψει από τις 15 ταινίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος του φεστιβάλ. Οι ειδικές κάλπες Fischer είναι ήδη έξω από τις αίθουσες περιμένοντας να φιλοξενήσουν τις επιλογές του κοινού!

Η Fischer, η μπίρα που αγαπά την τέχνη και τις διάφορες δημιουργικές της εκφάνσεις,

εμπλουτίζει σταθερά τα πολιτιστικά δρώμενα που υποστηρίζει. Η μυθοπλασία, το ντοκιμαντέρ, η μουσική, οι ανεξάρτητες φωνές, τα αφιερώματα και οι καταξιωμένοι σκηνοθέτες είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια του πολυσυλλεκτικού αυτού παζλ που θα μας κρατήσει παρέα και τον φετινό Σεπτέμβριο.

About The Author

One Response