Με μια μοντέρνα εκδήλωση εγκαινίων στην καρδιά του Χαλανδρίου, το νέο κατάστημα Jack&Jones άνοιξε τις πόρτες του στο πιο ενημερωμένο και fashion-conscious κοινό. Λάτρεις του denimwear και εκλεκτοί καλεσμένοι ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του contemporary menswear brand από την Δανία, με πιστούς fans σε όλον τον κόσμο.


Την ξεχωριστή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Μέσων, του καλλιτεχνικού χώρου και της τηλεόρασης, όπως οι Δημήτρης Αλεξάνδρου, Νίκος Γιαννουλίδης, Γιώργος Μπένος, Ορέστης Χαλκιάς, Σάββας Κάλφας και Γιάννης Δημακουλέας. Η statement urban ατμόσφαιρα στα εγκαίνια του νέου διώροφου καταστήματος Jack&Jones στο Χαλάνδρι κέντρισε όλα τα βλέμματα. Οι καλεσμένοι έπαιξαν στον τροχό “Spin To Win” κερδίζοντας πλούσια δώρα Jack&Jones, ενώ πέντε τυχεροί ανακάλυψαν τα Golden Ticket που ήταν κρυμμένα στο κατάστημα και κέρδισαν από ένα ολοκληρωμένο outfit.


Φίλοι του denim και της casual ανδρικής ένδυσης είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν σύγχρονες επιλογές, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ανδρικών συλλογών σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Τα καθημερινά outfit αποκτούν πλέον νέα μοντέρνα διάσταση μέσα από casual συνδυασμούς denimwear και athleisure με την υπογραφή Jack&Jones.