Με αφετηρία τις marketing ενέργειες που ήδη τους τελευταίους μήνες προωθεί η Generation Y για λογαριασμό της OROeORA Printezis, ενός από τα μεγαλύτερα brand στο χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος, το νέο www.oroeora.gr/ ήρθε για να ολοκληρώσει την εξάπλωση της επιχείρησης στην ψηφιακή αγορά.

Με καινοτόμο, luxurious design to www.oroeora.gr/ χτίστηκε πάνω στην τελευταία έκδοση της βραβευμένης e-commerce πλατφόρμας της GY, την Generation NEXT και απολαμβάνει όλα τα λειτουργικά οφέλη και τους καινοτόμους αυτοματισμούς που επιτρέπουν την διεύρυνση του κύκλου εργασιών του μέσω του ψηφιακού καναλιού και προσδίδουν προστιθέμενη εμπορική αξία στην επιχείρηση.

Το στήσιμο τόσο της αρχικής σελίδας, αλλά και όλων των sections του νέου online καταστήματος εξυπηρετούν την αποτελεσματική προώθηση όχι μόνο των προϊδιόκτητων ρολογιών και των αξεσουάρ, αλλά και της exclusive collection κοσμημάτων του brand.

Επίσης, η δυνατότητα internationalization επιτρέπει διαφορετικές εμπορικές πολιτικές στην εγχώρια και διεθνή αγορά ενισχύοντας την εξάπλωση του brand σε άλλες χώρες.

Τα έξυπνα widgets Sell & Trade, Buy Back, OROeORA Service παρουσιάζουν τα βασικά USPs του brand, όπως η δυνατότητα πώλησης παλιού ρολογιού, η δυνατότητα πρόγνωσης τιμής πώλησης, η επισκευή ρολογιών.

Αυτοματισμοί όπως το The Perfect Gift, η έξυπνη αναζήτηση προϊόντος ανά φύλο, το Αλφαβητάρι εξειδικευμένης ορολογίας για τα ρολόγια, αλλά και ο μηχανισμός Sell & Trade για online εκτίμηση ρολογιού από τους ειδικούς είναι μερικά από τα εργαλεία που έχουν προβλεφθεί με σκοπό την απόλυτα προσωποποιημένη κάλυψη των αναγκών του πελάτη και το bonding με την επιχείρηση.

Μέσω του www.oroeora.gr/ το OROeORA Printezis φιλοδοξεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιχειρηματική του δυναμική και η ομάδα της Generation Y στοχεύει στην ανάδειξη ενός ακόμα συνεργάτη με κυρίαρχη θέση στην αγορά.