Στις 13 Ιουλίου του 2022 η πανσέληνος θα καταλάβει τον ουρανό, το λαμπρό φως της θα σκεπάσει τα αστέρια και η χρυσή της αντανάκλαση θα καθρεπτιστεί στα νερά της θάλασσας. Πόση δύναμη κρύβει αυτή η νύχτα, που μας περιμένει να χορέψουμε κάτω από το φεγγαρόφωτο και να αφεθούμε στη μαγεία της μουσικής. Άλλωστε, ποιο καλύτερο λόγο θα μπορούσαμε να βρούμε για να γιορτάσουμε το καλοκαίρι; Το Nikki Beach Resort & Spa θα υποδεχτεί την πανσέληνο με ένα dinner party που αναμένεται να γράψει τη δική του ιστορία πάνω στην ηφαιστειακή άμμο.

Το Socialista Dinner Party, μέσα στο πολυτελές σκηνικό του Nikki Beach Resort & Spa Santorini, πάνω στην μαύρη παραλία του Μονόλιθου, εμπνέεται από τη δύναμη του φεγγαριού και την ενέργεια της νύχτας. Κρατώντας ένα από τα ευφάνταστα Nikki signature cocktails στο χέρι, αφήνουμε τους ήχους της live μουσικής από τους Cubaneros να οδηγούν τα βήματά μας κάτω από την πανσέληνο. Ερχόμαστε σε επαφή με την εσωτερική μας μαγεία και ανακαλύπτουμε το moon child που κρύβουμε μέσα μας, ενώ χορεύουμε bossa nova πάνω στη ηφαιστειακή άμμο με το φως του φεγγαριού να χαϊδεύει τα μαλλιά μας.

Ο Executive Chef έχει ετοιμάσει ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού μόνο για τη συγκεκριμένη βραδιά, που συνοδεύεται από cocktails και εκλεκτές ετικέτες του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα, για μία νύχτα που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πάντα. Ας μην ξεχνάμε πως το σύμπαν μας έφερε εδώ για να γιορτάζουμε τη ζωή με κάθε πιθανή αφορμή!