Το καροτσάκι για μία μητέρα δεν είναι απλή υπόθεση γι’αυτό και φροντίζει να αγοράζει εκείνο που πληρεί ορισμένες προϋποθέσεις. Εκτός από άνετο και ασφαλές για το μωρό, πρέπει να είναι βολικό και για την ίδια ώστε να μην την κουράζει στην μεταφορά και στο κλείσιμο και βεβαίως να μπορεί να τοποθετήσει σε αυτό τα απαραίτητα πράγματα.

Η Inglesina γνωρίζοντας τις δυσκολίες που βιώνουν οι σύγχρονες γυναίκες στην καθημερινότητά τους, λανσάρει ένα καρότσι που όμοιο του δεν υπάρχει. Το Zippy Light πρόκειται για ένα πολύ ελαφρύ καρότσι που ανοίγει με μία απλή κίνηση, ενώ κλείνει και κατευθύνεται κυριολεκτικά με το ένα χέρι. Η ευκολία δηλαδή που ζητούν οι περισσότερες γυναίκες όταν βγάζουν το μωρό βόλτα. Φυσικά ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που το απαρτίζουν είναι η ασφάλεια, η άνεση, η ποιότητα και το στιλ. Ας τα δούμε όλα αυτά όμως πιο αναλυτικά..

14199176_1177724672300612_1771408124822808480_n

Διαθέτει μεγάλη, επεκτεινόμενη κουκούλα, από ύφασμα με ειδική επεξεργασία για την προστασία από τις ακτίνες του ήλιου με δείκτη UPF 50, σύστημα κλιματισμού που εξασφαλίζει στο παιδί τη μέγιστη άνεση, χάρη στο ένθετο με διαπνέον πλέγμα και στο αδιάβροχο που παρέχεται στον βασικό εξοπλισμό. Το Zippy Light προσφέρει τη μέγιστη ευκολία στη χρήση στις διαδρομές σας στην πόλη χάρη στο βάρος των μόνο 6,9 κιλών, στην ενιαία χειρολαβή που επιτρέπει την εύκολη οδήγηση του καροτσιού ακόμα και με το ένα χέρι, και στους τροχούς με μαλακό πέλμα ελαστικού για τη μέγιστη άνεση επάνω στους λιθόστρωτους δρόμους των πόλεων.

Με μόνο 49 εκ. πλάτος, περνά με ευελιξία μέσα από τα πιο στενά περάσματα. Ακόμα και κλειστό το Zippy Light έχει περιορισμένο μέγεθος, μόνο 96 εκ. ύψος, ιδανικό για το πορτμπαγκάζ οποιουδήποτε αυτοκινήτου πόλης. Στέκεται όρθιο από μόνο του, χωρίς η κουκούλα και τα υφασμάτινα μέρη να ακουμπούν στο έδαφος με κίνδυνο να λερωθούν. Στον βασικό εξοπλισμό παρέχονται κουκούλα, καλάθι για τοποθέτηση αντικειμένων, ποτηροθήκη, αδιάβροχο και μπάρα προστασίας. Το Zippy Light είναι διαθέσιμο σε 7 χρώματα: Sweet Candy, Antigua Blue, Golf Green, Vivid Red, Desert Dune και Total Black με μαύρο σκελετό, και Ocean Blue με λευκό σκελετό.

Επιπλέον να σημειωθεί ότι για ακόμη περισσότερη προστασία του μωρού, το Zippy Light μπορεί να δεχτεί εξοπλισμό με συμπληρωματικά αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα η ομπρελίτσα, ο ποδόσακος και το αποκλειστικό  κιτ “Sweet Puppy”, ένα σύστημα που παρέχει στο νεογέννητο ασφάλεια χάρη στην αναδίπλωση της πλάτης. Το “Sweet Puppy” είναι ένα πλούσιο ένθετο στο μέγεθος του νεογέννητου το οποίο τοποθετείται στο καρότσι με πλήρη ανάκλιση της πλάτης του. Ειδική κουκούλα, αδιάβροχο και ποδόσακος συμπεριλαμβάνονται στο κιτ.

14211945_1167675013305578_6188029948105362937_n