Στις 23 και 24 Μαίου η La Roche- Posay υποστηρίζει την ημερίδα «Νέοι… για πάντα!» που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης.Η ημερίδα αφορά στην ολιστική προσέγγιση της Αντιγήρανσης και περιλαμβάνει ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες και ειδικούς σχετικά με θέματα υγείας, ομορφιάς, κοσμετολογίας, διατροφής και ψυχολογίας. Θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 με ελεύθερη είσοδο, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το περίπτερο της La RochePosay και να ενημερωθεί για τις δερματολογικές καινοτομίες της μάρκας όσον αφορά την πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης.Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τη REDERMIC [R], ένα προϊόν που εμπνέεται από τη δερματολογική πρακτική και ενσωματώνει στη σύνθεσή του Ρετινόλη, το δερματολογικό συστατικό αναφοράς στην καταπολέμηση της γήρανσης. Η σύνθεση της REDERMIC [R] με Καθαρή Ρετινόλη και Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης, επιτρέπει τη σταδιακή αποδέσμευση της βέλτιστης δόσης Ρετινόλης για ενισχυμένη αποτελεσματικότητα σε ρυτίδες και ανομοιόμορφη όψη, καθώς και υψηλή ανοχή ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα.

 

Η La RochePosay, όντας σταθερός συνεργάτης του δερματολόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και προσφέροντας συνεχή ιατρική κατάρτιση και ενημέρωση, αγκαλιάζει την εκδήλωση «Νέοι… για πάντα!», στέλνοντας το μήνυμα ότι ο χρόνος μπορεί να νικηθεί, αρκεί η καθημερινή φροντίδα του δέρματός μας να γίνει τρόπος ζωής.