Το τέλος της χρονιάς πλησιάζει και συνηθίζεται να κάνουν την εμφάνισή τους οι πάσης φύσεως λίστες του 2015. Πολλές απ’ αυτές προέρχονται από την Google και τις αναζητήσεις του κοινού. Η συγκεκριμένη που μας ενδιαφέρει έχει να κάνει με τον ποιον σχεδιαστή μόδας αναζήτησαν περισσότερο οι Αμερικανοί το 2015. Και το όνομά αυτού είναι Raf Simons.
Ο Simons ήταν παντού την χρονιά που φεύγει. Η αποχώρησή του από τον οίκο Dior, το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ Dior And I, τα εντυπωσιακά και πολύ προχωρημένα σχέδια που συνέχισε να κάνει για την adidas Originals, και πολλές άλλες πτυχές της δραστηριότητάς του τον είχαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλο το 2015.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Shoshanna Lonstein Gruss, η σχεδιάστρια μαγιό που η φήμη της εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα στα ’90s με τις κακές γλώσσες να λένε πως σ’ αυτό έπαιξε τότε ρόλο η σχέση της με τον πολύ μεγαλύτερό της διάσημο κωμικό Jerry Seinfeld, ενώ στο Νο.4 μπορεί να βρει κανείς τον Thakoon Panichgul έναν από τους αγαπημένους σχεδιαστές της Michelle Obama. Δείτε παρακάτω το top10 των σχεδιαστών που αναζήτησαν περισσότερο οι Αμερικανοί το 2015.

  1. Raf Simons
  2. Shoshanna Lonstein Gruss
  3. Giambattista Valli
  4. Thakoon Panichgul
  5. Tadashi Shoji
  6. Elie Saab
  7. Karl Lagerfeld
  8. Christian Lacroix
  9. Zuhair Murad
  10. Tommy Hilfiger