Τα Χριστούγεννα αποτελούν μια ιδανική περίοδο για να μαζευτούμε με τους αγαπημένους μας στο σπίτι και να παρακολουθήσουμε ταινίες. Οι επιλογές την περίοδο των εορτών είναι πολλές. Δεν είναι όμως καλύτερο να απολαύσεις αγαπημένες οικογενειακές ταινίες, αλλά και επικά blockbuster κάθε βράδυ χωρίς να ψάξεις καν;

Αυτή τη δυνατότητα μας δίνει και φέτος η Nova από τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 έως και την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022, μέσα από το κανάλι Novachristmas.

Ξεκίνημα στις 20:00 με κινούμενα σχέδια

Το πρόγραμμα στο Novachristmas ξεκινά δυναμικά από τις 20:00, όπου όλη η οικογένεια θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μία ταινία με αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων, όπως «Yogi Bear», «Ο Λούης και οι Εξωγήινοι», «Χελωνονιντζάκια», «Ξενοδοχείο για Τέρατα 2» και πολλά άλλα.

Κορυφαίες ταινίες που άφησαν εποχή

Στη συνέχεια ακολουθεί η ζώνη των μεγάλων blockbuster με κορυφαίες ταινίες, όπως «Τροία» με τον Brad Pitt, «Quantum of Solace» και «Casino Royale» με τον Daniel Craig στον ρόλο του μυθικού πράκτορα James Bond.

«Ο Θρύλος του Ζορό» με το ακαταμάχητο δίδυμο Antonio Banderas και Catherine Zeta-Jones, «Tomb Raider» με την Alicia Vikander και η ανεπανάληπτη κωμωδία δράσης «Οι Άνδρες με τα Μαύρα 3» με τους Will Smith και Tommy Lee Jones.

Παράλληλα, θα προβληθούν μέσα από το Novachristmas, η επική πολεμική ταινία βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Frank Miller για τη μάχη των Θερμοπυλών «300» με τον Gerard Butler και την Lena Headey, η βρετανική κατασκοπευτική κωμική περιπέτεια «Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία» με τον Colin Firth, η ξεκαρδιστική κωμωδία «Ανυπόφοροι Γείτονες», η βραβευμένη με Όσκαρ για το Οπτικά Εφέ ταινία επιστημονικής φαντασίας «Tenet» με τους John David Washington και Robert Pattinson και πολλές άλλες.

Χριστουγεννιάτικες παραγωγές για να μπούμε στο πνεύμα των ημερών

 

Τα δύο τριήμερα των εορτών το πρόγραμμα επιμηκύνεται και εμπλουτίζεται με ακόμα περισσότερες ταινίες με θέμα τις γιορτές: «The Enchanted Christmas Cake», «Never Kiss a Man in a Christmas Sweater», «Christmas at the Plaza» κ.α.