Η Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος «SirisMicroBrewery», μετά από τον πρώτο επιτυχημένο χρόνο παρουσίας της στην Ελληνική αγορά με τις γνωστές πλέον VoreiaPilsner και VoreiaI.P.A. (IndiaPaleAle),καθώς και τη μαύρη Voreia Stout που κυκλοφόρησε πριν τα Χριστούγεννα, παρουσιάζει μια νέα, μεσογειακή συνταγή που έρχεται για να προστεθεί στον ελληνικό γαστρονομικό χάρτη. Η νέα ετικέτα αφορά σε μία Wit μπύρα, μια Βέλγικη εκδοχή της Γερμανικής Weiss, μπύρα με αυθεντικό χαρακτήρα και ιδιαίτερη ταυτότητα που επάξια συναγωνίζεται κορυφαία αντίστοιχα προϊόντα παγκοσμίως.

VOREIA WIT 02

Ο κόλιανδρος και το πορτοκάλι συνδυάζονται για πρώτη φορά με το Ελληνικό σιτάρι και δημιουργούν μια πρωτόγνωρη αρμονία γεύσης και αρωμάτων. Χρώμα ανοιχτό ξανθό, θολή, με κρεμώδη λευκό αφρό και γεύση απαλή και γλυκιά με μια ευχάριστη φρουτώδη οξύτητα που σβήνει αφήνοντας μια βελούδινη υγρή επίγευση. Εξαρχής διακρίνονται φρουτώδη αρώματα με τον κόλιανδρο και το πορτοκάλι να παίρνουν τον πρώτο λόγο, ενώ όσο θερμαίνεται εμφανίζονται διακριτικά τα αρώματα της βανίλιας και της καραμέλας που προέρχονται από τις βύνες. Άξιο λόγου είναι και το αλκοόλ της που ξεπερνά τους 7 βαθμούς, αλλά κρύβεται καλά πίσω από τις γεύσεις και τα αρώματα. Δροσιστική, ντελικάτη, απολαυστική.

VOREIA WIT 03

Μπορεί να συνδυαστεί με  φρούτα και φρουτοσαλάτες, καθώς και με διάφορα απαλά τυριά όπως φέτα, κατσικίσιο τυρί, μοτσαρέλα και gouda. Επίσης μπορείτε να την απολαύσετε με ελαφριά κρέατα, κοτόπουλο, μπέικον και καπνιστό σολομό ή με θαλασσινά και οστρακοειδή όπως γαρίδες, στρείδια και αστακούς