Η Ermenegildo Zegna, παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της πολυτελούς ανδρικής ένδυσης, παρουσίασε το νέο κατάστημά της στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Μητροπoλίτου Ιωσήφ 5 και Προξένου Κορομηλά.
Η εσωτερική αρχιτεκτονική του νέου καταστήματος προβάλει το σύγχρονο στιλ της μάρκας, την κομψότητα και τη δέσμευσή της για τελειότητα. Στο νέο κατάστημα το φυσικό στοιχείο συνδέεται αρμονικά με την υψηλή τεχνολογία μέσα από μια άκρως αρρενωπή χρωματική παλέτα σε γήινους τόνους. Το σχεδιασμό της νέας boutique επιμελήθηκε η ομάδα αρχιτεκτόνων της Zegna, βάσει της δημιουργικής ιδέας του αρχιτέκτονα Peter Marino, ο οποίος επιμελείται όλα τα καταστήματα Zegna παγκοσμίως. 
41549316tf_10n_d
Το νέο κατάστημα της Θεσσαλονίκης εκφράζει απόλυτα τον κόσμο της Zegna και περιλαμβάνει τις casual και επίσημες συλλογές Ermenegildo Zegna και Z Zegna, παράλληλα με μια πλήρη σειρά αξεσουάρ, παρέχοντας έτσι ολοκληρωμένες προτάσεις ένδυσης για τον κομψό σύγχρονο άνδρα. Επίσης, αποκλειστικά στην boutique υπάρχει ο χώρος VIP για τις υπηρεσίες Su Misura, όπου οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους προσωποποιημένη γκαρνταρόμπα, μέσα από τη δική τους επιλογή υφάσματος αλλά και την προσθήκη προσωπικών τους στοιχείων στο σχεδιασμό του. 
41523067IE_10n_d

Επιφανείς προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, διπλωματικό και πολιτικό χώρο, καθώς και εκπρόσωποι των media ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό και έσπευσαν να γιορτάσουν τα εγκαίνια της νέας boutique Zegna.