Δέκα χρόνια γεμάτα θετική ενέργεια με την Amita Motion και το πιο θετικό party του καλοκαιριού μας προσκαλεί να γεμίσουμε αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Πρώτη στάση για την Amita είναι φυσικά η Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιηθεί μια καταπληκτική συναυλία στις 10 Ιουνίου στις 19.00.Με ελεύθερη είσοδο, στον εξωτερικό χώρο της ΔΕΘ-HELEXPO, αγαπημένοι καλλιτέχνες και ανατρεπτικές παρουσίες θα γεμίσουν την πόλη με πολύ μουσική και θετική ενέργεια. Το live θα ανοίξει ο Dj Pitsi προετοιμάζοντας το κοινό για μια interactive εμπειρία. Στη συνέχεια ο Toquel, ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Κωνσταντίνος Φρατζής, οι Boys + Noise, η Demy, o Stan και οι Μέλιsses με τους Playmen σε ένα unique live-dj set, υπόσχονται μοναδικές μουσικές εμπειρίες που θα εκτινάξουν τη θετική μας ενέργεια στα ύψη!

Φυσικά, από τη γιορτή της Amita Motion, για τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας δεν μπορεί να λείπει ο Θέμης Γεωργαντάς!Μετά τη Θεσσαλονίκη, ακολουθεί η Πάτρα στις 5 Ιουλίου ενώ η κορύφωση του εορτασμού για τα 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας θα γίνει στην Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 στις 11 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ. 

Μην ξεχνάτε, κάντε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook.com/amitamotion και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις  για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας της Amita Motion!

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας η Amita Motion θα φροντίσει να κάνει και τις φετινές συναυλίες της απολύτως φιλικές προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα αλλά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, στην Αθήνα. Επίσης, η Amita Motion, για όγδοη συνεχή χρονιά, θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των  αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τις φετινές διοργανώσεις για τον εορτασμό των 10 χρόνων Θετικής Ενέργειας.