Αν αυτό το Πάσχα έχετε σκοπό να το περάσετε στην Πρωτεύουσα, στο St.George Lycabettus σας προτείνουμε ένα «μοναδικό Πασχαλιάτικο ταξίδι».

Στο La Suite Lounge all day bar restaurant απολαύστε καθημερινά ένα διαφορετικό «Μοναστηριακό Νηστίσιμο Μενού» τριών πιάτων στην ειδική τιμή των  15€ (συμπεριλαμβάνεται ένα ποτήρι κρασί)

  • Απολαύσετε το Αναστάσιμο δείπνο, ατενίζοντας την πόλη από ψηλά και τους πιστούς να κατεβαίνουν με το « Άγιο Φως» από το εκκλησάκι του Άη-Γιώργη του Λυκαβητού.

Το γιορτινό δείπνο έχει γεύσεις της παράδοσης όπως μαγειρίτσα, κατσικάκι σε κληματόβεργες, αρνάκι φρικασέ, κοκορέτσι ρουμελιώτικο  και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις.

36€ το άτομο  – Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

la-suite-bar-restaurant-1

 

  • Το Μεσημέρι του Πάσχα σας προσκαλούμε στο πλούσιο buffet με παραδοσιακές γεύσεις και γλύκα.

Από την μία ο καταπράσινος Λυκαβηττός με το εκκλησάκι του Άι-Γιώργη και από την άλλη το βλέμμα να ατενίζει το Σαρωνικό και τα νησιά. 36€  το άτομο  – Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

 

Δεν έχουμε ξεχάσει όμως και τους μικρούς μας φίλους , παιδαγωγοί-animateurs θα τους περιμένουν σ’ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο με ατελείωτα παιχνίδια, «το κυνήγι του θησαυρού» ,ζωγραφική και παραμύθια σε έναν κόσμο ονειρικό .

978-big-pool-

Αν όμως έχετε αποφασίσει πως το Πάσχα θέλει νησιώτικη ατμόσφαιρα, ένα από τα πιο κοντινά νησιά  για να ζήσετε μια ανέγγιχτη Πασχαλιά είναι η Άνδρος του πολιτισμού, της φυσικής ομορφιάς, των υδάτινων μονοπατιών και των αρωμάτων. Το ιστορικό Ξενοδοχείο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ στη Χώρα της Άνδρου σας περιμένουν πολλές ξεχωριστές εκδηλώσεις:

Στην αυλή του Μουσείου στο  Παλαιό Παγοποιείο Μαντζαβελάκη. Η Γιορτή Λεμονιού – Μ.Σαββατο  Μεσημέρι από 11:00 – 13:00 Είσοδος Ελεύθερη

με τοπικά  γλυκά και λεμονάδες, φτιαγμένα από τις  Ανδριώτισσες  που  ξέρουν να κρατούν την παράδοση.

Αναστάσιμο δείπνο 24:00 Τιμή 35 € / άτομο με κρασί

Απίθανες γευστικές Αναστάσιμες δημιουργίες στην κατανυκτική  ατμόσφαιρα του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης

 

Κυριακή του Πάσχα – Κυριακάτικο πρωινό

 

Μπορείτε να απολαύσετε ένα διαφορετικό Ανδριώτικο Πασχαλιάτικο πρωινό με μυρωδάτα τσουρέκια, τοπικά τυράκια, γλυκά και κόκκινα αυγά έτοιμα για τσούγκρισμα!

Το σκηνικό μοναδικό ολόγυρα στους λόφους, πανέμορφα χωριά, η Χώρα και η θάλασσα

απλώνεται μπροστά σας….

 

Ανδριώτικη Πασχαλιά

 

Γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου με σούβλες,λαμπριάτες και λοιπές… Ανδριώτικες Γεύσεις με παραδοσιακή μουσική και χορό.

Τιμή 35€ /  άτομο με κρασί

Κυριακή βράδυ

 

Pasta Party Γεύσεις και Χρώματα. Πρωταγωνιστής φυσικά η Ανδριώτικη

αστακομακαρονάδα φτιαγμένη με «μυστικό» παραδοσιακό

τρόπο και άλλες μακαρονάδες… Τιμή 27 €/ άτομο με κρασί

 

Κρατήσεις Απαραίτητες:

Ξενοδοχείο Saint George Lycabettus, Αθήνα   τηλ. 210 7416000

Ξενοδοχείο Παράδεισος, Άνδρος , τηλ. 22820 22189

 

 

* Για όλες τις εκδηλώσεις  τα παιδιά μέχρι 12 ετών, χρεώνονται μισή τιμή*