Τα πέντε χρόνια λειτουργίας του έκλεισε το Cash Restaurant και φρόντισε να το γιορτάσει συντροφιά με τους καλούς του φίλους. Το πολυτελές νεοκλασικό κτήριο του Restaurant-Bar Cash αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις για βραδινή έξοδο στα βόρεια προάστια για φαγητό και ποτό. Οι καλεσμένοι του πάρτι φιλοξενήθηκαν στο χώρο του εστιατορίου, στον πρώτο όροφο και στη συνέχεια το πάρτι συνεχίστηκε στο χώρο του Bar όπου γιορτάστηκαν τα πέντε χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του.

_DSC1333 Cash_04 Cash_22

Το Johnnie Walker Gold Label Reserve, το εορταστικό blend της οικογένειας του JohnnieWalker, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μεγάλη γιορτή με εξαιρετικές προτάσεις cocktail που απογείωσαν τη βραδιά. Το αγαπημένο ποτό είναι ιδανικό για ιδιαίτερες περιστάσεις γιορτής καθώς είναι ένα απολαυστικό, πολυτελές και πολύπλοκο blend με εξαιρετική ισορροπία μεταξύ γλυκών φρούτων και κρεμώδους γεύσης. Η επίγευσή του δίνει μια αίσθηση αρώματος ξύλου, φρούτων και ελαφριάς νότας καπνού. Η μοναδική του γεύση το καθιστά ως μια εξαιρετική επιλογή για να σερβιριστεί σκέτο, όμως, παράλληλα μπορεί να γίνει και το βασικό συστατικό εξαιρετικών προτάσεων για cocktail που απογειώνουν τη βραδιά.

Cash_23 Cash_53 Cash_67

Ο Χάρης Ψαρούδας, Διευθυντής των ReserveBrands της Diageo στην Ελλάδα, δήλωσε, «σήμερα γιορτάζουμε τα πέντε χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας για ένα από τα διαμάντια της νυχτερινής ζωής της Αθήνας. Είναι τιμή μας που είμαστε παρόν σε αυτήν την πολύ σημαντική βραδιά, με το JohnnieWalkerGoldLabelReserve. Δεν υπάρχει πιο αντιπροσωπευτικό ποτό για να συνοδεύσει έναν τέτοιο εορτασμό.»