Αν μένεις Κέντρο σίγουρα θα έχεις δει την πιο όμορφη βιτρίνα του Attica. Κάνοντας λοιπόν μια βόλτα από την Πανεπιστημίου το έντονο φούξια τραβάει σαν μαγνήτης το βλέμμα σου. Πλησιάζεις, Διαβάζεις, Ονειρεύεσαι, Παλεύεις και Προχωράς.

Σκέφτεσαι πως η ικανότητά σου να παθιάζεσαι, να κλαις, να βρίσκεις λύσεις, αυτή η ίδια  είναι και η δύναμή σου να υπερβείς ό,τι σε φθείρει. Η δύναμή σου είσαι εσύ!

Είμαστε πολύ δυνατές οι γυναίκες! Ζήσε, λοιπόν, αυτό που είσαι. Βάλε το πιο ωραίο σου φόρεμα. Γέλα. Δούλεψε. Ερωτεύσου. Βρες μέσα σου και μοιράσου με τις γυναίκες γύρω σου αυτό που είσαι: Είσαι γυναίκα είσαι δύναμη!»

photo2

Η Novartis Oncology, στο πλαίσιο του προγράμματος «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», δημιούργησε τη βιτρίνα στο Αttica για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης σε όλες τις γυναίκες με καρκίνο μαστού, αλλά και για να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις ανάγκες των γυναικών ασθενών οι οποίες νιώθουν να  χάνουν την αυτοπεποίθηση τους ή την αίσθηση της προσωπικής τους ταυτότητας μετά τη διάγνωση της νόσου. Η βιτρίνα στο Attica θα παραμείνει ως τις 14 Νοεμβρίου. 

Μια πραγματικά υπέροχη βιτρίνα που σίγουρα πρέπει να δεις εμπνευσμένη για όλες τις γυναίκες που είναι δυνατές και τα καταφέρνουν.