Το Hard Rock Cafe Athens φέρνει κοντά μουσικούς, υποστηρικτές και ανθρώπους που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού με την 16η ετήσια εκστρατεία PINKTOBER!

Το παγκοσμίου φήμης brand, Hard Rock «γίνεται» ροζ με σκοπό την υποστήριξη της 16ης ετήσιας εκστρατείας PINKTOBER. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφτούν τα Hard Rock σε όλο τον κόσμο και να αγοράσουν ροζ αντικείμενα όπως, κονκάρδες, κασκόλ και μπλουζάκια αλλά και να πιούν ροζ ποτά όπως, το χαρακτηριστικό Hard Rock Cocktail Wild Berry Smoothie, υποστηρίζοντας έτσι ένα σκοπό που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους. Τα έσοδα της εκστρατείας PINKTOBER διατίθενται για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και την έρευνα του ιδρύματος The Caron Keating Foundation, ενώ τα έσοδα από επιμέρους εκδηλώσεις στα Hard Rock Cafe ανά τον κόσμο θα δοθούν για την υποστήριξη διάφορων τοπικών φιλανθρωπικών οργανώσεων για τον καρκίνο του μαστού.

Σε τοπικό επίπεδο, το Hard Rock Cafe Athens θα λειτουργεί ως σημείο εγγραφής των συμμετοχών για τoν Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου ενάντια στον καρκίνο του μαστού Greece Race for the Cure, που θα πραγματοποιηθεί από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο.

Αγορές για την υποστήριξη ενός καλού σκοπού

Η εκστρατεία PINKTOBER του Hard Rock δίνει την ευκαιρία στους fans να αγοράσουν κομμάτια της συλλογής PINKTOBER 2015 όπως, τη συλλεκτική κονκάρδα, μπλουζάκια, κασκόλ και πολλά άλλα, υποστηρίζοντας έτσι ένα καλό σκοπό! Τα προϊόντα της συλλογής PINKTOBER θα διατίθενται προς πώληση και στο www.hardrock.com, οι συλλεκτικές κονκάρδες θα είναι διαθέσιμες στα διάφορα σημεία του Hard Rock ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των cafes, των ξενοδοχείων και των καζίνο, ενώ οι fans θα μπορούν να προμηθευτούν τα unisex μπλουζάκια PINKTOBER στα Hard Rock ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των κονκάρδων και των υπόλοιπων προϊόντων της συλλογής PINKTOBER, θα διατεθούν στον ίδρυμα The Caron Keating Foundation.

Σερβίροντας για έναν καλό σκοπό

Το να προσφέρεις, δεν ήταν ποτέ καλύτερο! Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας PINKTOBER, τα Hard Rock Cafe θα προσφέρουν ένα μοναδικό ποτό, ειδικά εμπνευσμένο από το ροζ χρώμα. Το μη αλκοολούχο Hard Rock Cocktail Wildberry Smoothie είναι ένα frozen μείγμα από φρέσκιες μπανάνες, Piña colada, χυμό πορτοκαλιού και Monin Wildberry. Αυτό το ποτό μεταφέρει το χρώμα της ελπίδας συμβάλλοντας στη συγκέντρωση εσόδων, μέρος των οποίων θα διατεθούν στο ίδρυμα The Caron Keating Foundation.

Ένα ισχυρό μήνυμα δύναμης

Ως μέρος της εκστρατείας του PINKTOBER 2015, το Hard Rock ενθαρρύνει τους fans να δείξουν την υποστήριξη και τη δύναμή τους χρησιμοποιώντας το hashtag #PINKTOBER στα social media. Είτε ανεβάζοντας φωτογραφίες των αντικειμένων της συλλογής PINKTOBER, ή δείχνοντας πόσο υποστηρίζουν την ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου μαστού στην καθημερινή τους ζωή, το Hard Rock προτρέπει, αυτό το φθινόπωρο, τους επισκέπτες του να συμμετάσχουν στον αγώνα και να χρησιμοποιούν το hashtag #PINKTOBER στις δημοσιεύσεις τους στα social media.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία του Hard Rock PINKTOBER, επισκεφτείτε το www.hardrock.com