Ένα συγκλονιστικό μήνυμα ελπίδας έδωσε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Τη δική τους προσωπική στιγμή βίωσαν περίπου 50.000 άνθρωποι, οι οποίοι εμφανίστηκαν στη γραμμή εκκίνησης της αυθεντικής διαδρομής και των υπόλοιπων αγώνων στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ξεπερνώντας τα όρια τους στις διαδρομές των 5 και 10 χλμ. και στην ειδική διαδρομή για παιδιά.

Από το μεγάλο ραντεβού δεν θα μπορούσε να λείψει και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ που για 3η διαδοχική χρονιά παραμένει ο Επίσημος Χορηγός Εκπαίδευσης του ΣΕΓΑΣ.
Δυναμικό «παρών» και ηχηρό μήνυμα ΕΛΠΙΔΑΣ, έδωσε και η ΑΚΜΗ RUNNING TEAM, ηομάδα της ΑΚΜΗΣ, που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες και αποτέλεσε μία από τις 5 μεγαλύτερες (ΟΠΑΠ, WIND, ADIDAS, AKMH, EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Μεταξύ άλλων, με τη φανέλα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έτρεξαν και οι πρωταθλητές Ελλάδος Αναστασία Μαρινάκου και ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος , οι οποίοι και τερμάτισαν πρώτοι στα 5000μ και 10.000μ αντίστοιχα! Συγχαίρουμε και τον Μάρκο Γκούρλια, ο οποίος τερμάτισε τρίτος στα 5000μ!