Η αγαπημένη ηθοποιός Angelina Jolie γίνεται πηγή έμπνευσης για ακόμα μια φορά και αντιγράφουμε το look της Maleficent, της κακιάς μάγισσας της Ωραίας Κοιμωμένης για να μαγέψεις όποιον βρίσκεται κοντά σου. Η στολή είναι πάρα απλή και θα χρειαστείς πάρα πολύ λίγα χρήματα προκειμένου να το πετύχεις.

Θα χρειαστείς

Κερατάκια

Μαύρο φόρεμα, μακρύ κατά προτίμηση αλλά αν θες να είσαι sexy και ένα κοντό μπορεί να βοηθήσει

Μια μαύρη κάπα

Ένα μπαστούνι

Για τα κερατάκια θα πρέπει να αγοράσεις μια στέκα, λίγο σύρμα, αλουμινόχαρτο, μαύρη μονωτική ταινία και ένα κομμάτι χαρτόνι. Κόψε το σύρμα σύμφωνα με το μήκος που θέλεις, η Maleficent έχει αρκετά μεγάλα κέρατα αλλά αν δεν θέλεις μπορείς να τα κόψεις σε μικρότερο μέγεθος, φρόντισε το μήκος των δύο κομματιών που θα κόψεις να είναι ίσο, στη συνέχεια κάντο διπλό και πέρασε το κάθε κέρατο γύρω από τη στέκα μέχρι να σε ικανοποιεί το μέγεθος. Πέρασε το αλουμινόχαρτο γύρω από το σύρμα στο πάχος της επιθυμίας σου και τέλος ξεκίνα από τη μια άκρη της στέκας χρησιμοποιώντας τη μονωτική ταινία προκειμένου να το καλύψεις και να φτιάξεις το τελικό αποτέλεσμα, άφησε τα κέρατα για το τέλος όπου θα τα περάσεις και αυτά με μονωτική ταινία,εστίασε στο κάτω μέρος εκεί που ενώνει το κέρατο με τη στέκα προκειμένου να είναι σταθερό. Τώρα θα κόψεις ένα κομμάτι χαρτόνι σε ότι χρώμα θέλεις αλλά πάντα σε ισοσκελές τρίγωνο ώστε η μύτη του τριγώνου να φτάνει περίπου στο κούτελο σου. Θα το περάσεις με μονωτική ταινία και αυτό και στη συνέχεια θα το κολλήσεις πάνω στη στέκα από τη κάτω πλευρά, δηλαδή από εκείνη των μαλλιών.

Το πάνω μέρος είναι ήδη έτοιμο, ίσιωσε τα μαλλιά σου, φόρεσε το φόρεμα και τη κάπα και πάμε για τη συνέχεια. Τώρα θα πρέπει να εστιάσεις στο μακιγιάζ, φυσικά θα πρέπει να κάνεις αρκετή πρόβα στο contouring για να πετύχεις τα αποτελέσματα της Angelina αλλά και πάλι μην αγχώνεσαι καθώς το ελαφρύ μακιγιάζ που έχει είναι κάτι εύκολο οπότε δεν θα σε κοιτάζουν και περίεργα από όπου περάσεις.Δες το παρακάτω βίντεο για να καταλάβεις.

Όσο για το μπαστούνι θα χρειαστείς ένα σκουπόξυλο χωρίς φυσικά τη σκούπα όπου θα το τυλίξεις και αυτό με τη μονωτική ταινία και στο πάνω μέρος θα τοποθετήσεις μια μεγάλη μπάλα κατά προτίμηση μπλε χρώματος την οποία την έχεις βουτήξει σε μπλε χρυσόσκονη. Η στολή σου είναι έτοιμη.