Με την πιο γλυκιά ευχή για το 2016 να υπάρχουν λιγότερα αδέσποτα στους δρόμους, η WIND για 6η συνεχή χρονιά συνεργάζεται με την Animal Action, στηρίζει το σπουδαίο έργο της και συμβάλλει ενεργά στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που σχετίζονται με τη φροντίδα των ζώων, τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

Από το 2011, η WIND βρίσκεται στο πλευρό του αναγνωρισμένο Πανελλήνιου Φιλοζωικού Οργανισμού ANIMAL ACTION στηρίζοντας την Κτηνιατρική Ομάδα Στειρώσεων και Κτηνιατρικής Φροντίδας Αδέσποτων Ζώων που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Η στείρωση είναι η μόνη ανθρώπινη και επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος διαχείρισης των αδέσποτων. Αρκεί κανείς να σκεφτεί ότι από ένα αστείρωτο, αδέσποτο ζώο μπορούν να προκύψουν πάνω από 5.000 νέα αδέσποτα σε 5 χρόνια!

wind-adespota_2016

Κατά την διάρκεια της πολυετούς συνεργασίας έχουν υλοποιηθεί πολυάριθμα προγράμματα στειρώσεων αδέσποτων ζώων από την ANIMAL ACTION με την αμέριστη συμβολή των φιλοζωικών σωματείων που δρουν στη χώρα μας με αποτέλεσμα να έχουν στειρωθεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 600 αδέσποτα ζώα.

Η WIND δεσμεύεται να συνεχίσει την έμπρακτη στήριξη του έργου αναγνωρισμένων φιλοζωικών οργανώσεων και προσκαλεί όλους να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια.