Καλά τα κατάφερες μέχρι εδώ, το γιορτινό mood στο Hard Rock Cafe όμως δεν σταματά στο μενού καθώς θα υπάρχει DJ όπου με εορταστικό πρόγραμμα θα μας διασκεδάσει στις 24/12 και στις 31/12 από τις 21.00 μ.μ. μέχρι …πολύ αργά!

Έχεις παιδιά; Τόσο το καλύτερο!Μία ιδανική πρόταση για όσους σκέφτονται να περάσουν μαζί με τα παιδιά τους μια Χριστουγεννιάτικη Κυριακή αλλιώτικη από τις άλλες, είναι να επισκεφθούν το Hard Rock Cafe την Κυριακή 20/12 και την Κυριακή 27/12 και να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις για ενήλικες και παιδιά! Το Rock menu με επιλογές ανάμεσα σε μια μικρή βερσιόν του φημισμένου Hard Rock Cafe burger, μοσχαρίσιο Hot Dog, σπιτικά παναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλο και πολλά ακόμα πιάτα περιμένει τους μικρούς φίλους! Ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει τους μικρούς rockers, θα φωτογραφηθεί μαζί τους, θα τους διαβάζει παραμύθια και θα τους μοιράζει ζαχαρωτά. Οι καθιερωμένες «παιδικές» Κυριακές με animateur στο Hard Rock Cafe, θα πάρουν την Χριστουγεννιάτικη μορφή τους αυτές τις 2 Κυριακές του Δεκέμβρη!

HRC_holiday2

Και αφού η πρόταση σου για το Hard Rock Cafe ενθουσίασε όλη την παρέα και τελικά πάνω στη χαρά σου ξέχασες να τους πάρεις τα δώρα τους. Μην αγχώνεσαι όμως γιατί το Hard Rock Cafe για ακόμα μια φορά σώζει την κατάσταση. Αν ψάχνεις ένα δώρο με rock style, επέλεξε κάτι από την μεγάλη γκάμα του Rock Shop.

Ξεχωρίζουν αυτή την εποχή τα Fleece, αλλά πάντα αγαπιούνται και τα Classic t-shirts. Μέχρι 21/1, μπορείτε να βρείτε το special t-shirt «IMAGINE» που με την αγορά του 15% δίδεται στο διεθνή οργανισμό WhyHunger, που υποστηρίζει την εκστρατεία IMAGINE THERE’S NO HUNGER με στόχο έχει την καταπολέμηση της παιδικής πείνας και φτώχιας. Με αυτό τον τρόπο και αγοράζεις ένα δώρο που είναι μοναδικό για τους ανθρώπους όπου είναι σημαντικοί για εσένα ενώ παράλληλα συμβάλλεις και εσύ στην εκστρατεία για την παιδική πείνα και φτώχια. Γιατί τα Χριστούγεννα είναι χαρά και αυτό στο Hard Rock το ξέρουν πολύ καλά.