Η εμμηνόπαυση αποτελεί μία ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της γυναίκας καθώς συνοδεύεται από την «ορμονική γήρανση» – μέρος της φυσιολογικής γήρανσης – με τους ορμονικούς παράγοντες να επηρεάζουν ορατά την όψη της επιδερμίδας.

Η Vichy με τη νέα σειρά Neovadiol με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης για γυναίκες στην εμμηνόπαυση 50+ και τη Νeovadiol Magistral για γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση 60+, υποστηρίζει την προσπάθεια του Ελληνικού Συλλόγου Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα, συμμετέχοντας στο 9ο Ετήσιο Συνέδριο για τη σκελετική υγεία, που πραγματοποιείται το Σάββατο 17 Οκτώβρη, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Η Vichy θα έχει δυναμική παρουσία στο συνέδριο με την ομιλία του Επιστημονικού Διευθυντή της, κου Τόλη Γιακουμάκη, με πρακτικές συμβουλές ομορφιάς και υγείας της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση, με μετρήσεις παραμέτρων της επιδερμίδας όπως ενυδάτωση και φωτότυπος, ενώ θα δίδονται δείγματα και ενημερωτικά φυλλάδια της νέας σειράς Neovadiol με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης.

NEOVADIOL ΜΕ ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ – Στην εμμηνόπαυση 50+

Τα Εργαστήρια Vichy μετά από 14 χρόνια ερευνών, δημιουργήσαν τη νέα σειρά Neovadiol με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης, την απόλυτη σύνθεση που μιμείται τη δράση της ορμόνης DHEA, μιας πολύ σημαντικής ορμόνης για νεανική επιδερμίδα, και αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της επιδερμίδας κατά την εμμηνόπαυση. Αποτελείται από Ιαματικό Νερό της Vichy μαζί με ένα μοναδικό συνδυασμό 5 δερματολογικών δραστικών συστατικών (Υαλουρονικό Οξύ, Hedione, Hepes, Hydrovance και μια άνευ προηγουμένου υψηλή συγκέντρωση Pro-Xylane) που οδήγησε στη νέα Κοσμητολογία Αναπλήρωσης με αποτελεσματικότητα σε όλους τους βασικούς δείκτες νεότητας της επιδερμίδας.

 

 

Πιο πυκνή και ελαστική επιδερμίδα, ανάπλαση του περιγράμματος και μείωση της χαλάρωσης του προσώπου, ενώ η λάμψη και η ομοιογένεια αποκαθίστανται.

Η συγκέντρωση Pro-Xylane δρα στο κολλαγόνο I και στο κολλαγόνο III, που αποτελούν πηγές σφριγηλότητας και πυκνότητας, στο πάχος της επιδερμίδας μέσω αύξησης της σύνθεσης των γλυκοζαμινογλυκανών (GAG), ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις καφέ κηλίδες, καθώς δρα στους οινοβλάστες. Η επιδερμίδα αποκαθίσταται σε όλα τα επίπεδα, “γεμίζει” και μέσα σε 4 μέρες γίνεται πιο σφριγηλή κατά 22%. Η απολέπιση ρυθμίζεται, η κυτταρική ανανέωση ευνοείται, η όψη της επιδερμίδας αλλάζει και αντιμετωπίζεται δραστικά η τραχύτητά της, χάρη στο δραστικό συστατικό Hepes, γνωστό για τις στοχευμένες απολεπιστικές του ιδιότητες. 7 ημέρες μετά, η επιδερμίδα ενυδατώνεται κατά 94% και γίνεται πιο λεία με αποτέλεσμα να είναι πιο σφριγηλή, άνετη και απαλή χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ και στο δραστικό συστατικό Hydrovance. Το Hedione αυξάνει τη φυσική παραγωγή λιπιδίων, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να έχει μεγαλύτερη άνεση και ελαστικότητα.

NEOVADIOL MAGISTRAL – Μετά την εμμηνόπαυση 60+

Και μετά την εμμηνόπαυση, η επιδερμίδα συνεχίζει να αλλάζει. Το 57% των λιπιδίων χάνεται, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να χρειάζεται την άμεση αποκατάστασή τους, ώστε να αντιμετωπιστεί η έντονη ξηρότητα και η απώλεια της πυκνότητας, που προκαλούν πτυχώσεις, έλλειψη ελαστικότητας και κάνουν την επιδερμίδα πραγματικά εύθραυστη.

Τα Εργαστήρια Vichy προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα εντοπίζοντας τη βασική αδυναμία της επιδερμίδας στην μετα-εμμηνοπαυσιακή περίοδο και δίνοντας τη λύση. Η Νeovadiol Magistral περιέχει έναν αποκλειστικό συνδυασμό 2 συμπλεγμάτων δραστικών ουσιών: σύμπλεγμα ζωτικών ελαίων αναδόμησης, πλούσιο σε λιπαρά οξέα Ωμέγα 3-6-9 και σύμπλεγμα αναδόμησης των ιστών: +Proteic Gf +PRO-XYLANE™, που δρουν συγχρονισμένα και επιτρέπουν την αναδόμηση τόσο των ιστών όσο και των λιπιδίων των εύθραυστων επιδερμίδων μετά την εμμηνόπαυση.