Σου έχει συμβεί και εσένα να σου λένε πώς τους θυμίζεις κάποια/κάποιον; Λένε λοιπόν πως σε όλη τη Γη έχουμε περίπου 7 ανθρώπους που μας μοιάζουν αρκετά. Μάλιστα, υπάρχει ένα site, το twinstrangers όπου αναλαμβάνει να βρει τον δίδυμο σου σε όλο τον κόσμο. Πραγματικά μπορούμε να πούμε αν κρίνουμε από τις ιστορίες που διαβάσαμε ότι το site το καταφέρνει αρκετά καλά.

Η Niamh συναντά τη τρίτη σωσία της!

Σύμφωνα με τη Niamh μπορεί να μοιάζει περισσότερο από στη Niamh από ότι στη δική σας αδερφή. Αν υπάρχουν 7 σωσίες σου σε όλο τον κόσμο η Niamh σε μόλις έξι μήνες ανακάλυψε ήδη τρεις και τώρα δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να βρει και τους υπόλοιπους.

Η Ciara και η Cordelia συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο στη Γερμανία

Η Ciara από την Ιρλανδία πήγε στη Γερμανία σε μια ανταλλαγή του κολλεγίου για ένα χρόνο. Όταν έφτασε εκεί δεν ήξερε κανέναν και ήταν εντελώς μόνη της. Την πρώτη μέρα στο μάθημα γνώρισε μια κοπέλα, τη  Cordelia από την Αγγλία. Η συνέχεια ήταν ξεκαρδιστική καθώς όλοι τις αποκαλούν δίδυμες.

Η Ambra και η Jennifer συναντήθηκαν στις ΗΠΑ

Η Ambra βρήκε τη Jennifer  στα πρώτα πέντε λεπτά που έκανε την εγγραφή της στο site. Μετά από αυτό ήρθε σε επαφή μαζί της και της ζήτησε να συναντηθούν. Η ιστορία τους έχει εμφανιστεί στα πιο μεγάλα ειδησεογραφικά sites στον κόσμο.