Για πρώτη φορά το ΠΛΑΙΣΙΟ δίνει τη δυνατότητα, με την αγορά μίας σχολικής τσάντας, να χαρίσεις άλλη μία σε ένα παιδί που την έχει ανάγκη!

Συγκεκριμένα, όσοι αποκτήσουν μία τσάντα «Hugtag» στο ΠΛΑΙΣΙΟ, μπαίνουν στο www.hugtag.gr και επιλέγουν έναν από τους 8 ΜΚΟ οργανισμούς, όπου θέλουν να σταλεί το δεύτερο σακίδιοδώρο από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Στην ενέργεια Hugtag που «τρέχει» το ΠΛΑΙΣΙΟ σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», συμμετέχουν οι ΜΚΟ: ΙΚΕ Χατζηπατέρειο, ΚΕΑΤ, Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Ιωαννίνων, ΕΝΑ παιδί – ΕΝΑΣ κόσμος, Οι Φίλοι του Παιδιού, Παιδικά Χωριά SOS, Κιβωτός του Κόσμου και Φλόγα.
Ανεξάρτητα από την αγορά τσάντας «Hugtag», όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στη διάδοση του σκοπού, χαρίζοντας αντί για τσάντες …αγκαλιές! Το ΠΛΑΙΣΙΟ δημιούργησε το Facebook Page για free hugs σε αγαπημένα σου πρόσωπα μέσω email, Facebook ή Twitter!hugtag ΠΛΑΙΣΙΟ

Για την #ταξη16, που ξεκινά σε λίγες βδομάδες, βρίσκεις, εκτός από τσάντες «Hugtag», 15.000 σχολικά και είδη τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, στο www.plaisio.gr ή σε ένα από τα 25 καταστήματα μας σε περιμένουν:

–          έτοιμες λίστες για Νηπιαγωγείο & Δημοτικό

–          τσάντες γεμάτες σχολικά με 9,99€

–          top τιμές σε 6 βασικά σχολικά

–          όλα τα είδη, που εξοπλίζουν το «αρχηγείο» της μελέτης από το Δημοτικό μέχρι το Λύκειο

–          το πρώτο smartphone ή tablet

–          κουπόνι τεχνολογίας

–          δωρεάν αποστολή για σχολικά άνω των 35€

Τέλος, μην ξεχάσεις να ρωτήσεις την Ομάδα του ΠΛΑΙΣΙΟ πώς κερδίζεις Τεχνολογία αγοράζοντας σχολικά!

Καλή σχολική χρόνια με hugs για την #ταξη16