Η αλήθεια είναι ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οι μικροί μας φίλοι μας λείπουν όλο και περισσότερο. Αν θέλεις λοιπόν να περάσεις ακόμα περισσότερο χρόνο τότε σου έχουμε απίθανες προτάσεις για όλο τον Σεπτέμβριο!

Πάμε λοιπόν να τις δούμε αναλυτικά:

 Για μικρά και μεγάλα αγόρια

Capture

Εργαστήριο Μηχανικής για Junior Μηχανικούς (5-7 ετών)

13/09 ώρες 18:00 – 18:00 – 19:15 | Θεματικό Πάρκο Public, Golden Hall, Είσοδος Ελεύθερη, με δήλωση συμμετοχής στο blog.public.gr

Οι μικροί Μηχανικοί μας (5 – 7 ετών) συμμετέχουν ενεργά σε καθένα από τα επιστημονικά πεδία του STEM σε ένα εργαστήριο Μηχανικής, όπου συνδυάζουν έμπρακτα Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά καθώς σχεδιάζουν και χτίζουν μια πραγματική Μηχανική κατασκευή από την καθημερινότητά μας. Στο τέλος αναλύουν και παρουσιάζουν πώς ακριβώς λειτουργεί και πώς μπορούμε να τη βελτιώσουμε! Τα παιδιά ανακαλύπτουν διασκεδαστικά και αγαπούν τις επιστήμες, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν τις γνωστικές και κοινωνικές δεξιότητές τους! Τα εργαστήρια γίνονται με την καθοδήγηση ειδικών επιστημόνων σε βιωματικά διαθεματικά εκπαιδευτικά σενάρια, με ειδικά αναπτυγμένες για την ηλικία τους (επιστημονικά και παιδαγωγικά) καινοτόμες και εφαρμοσμένες τεχνολογίες.

Εργαστήριο Ρομποτικής (7-12 ετών) από το CityLab

15/09 και ώρες 11:30 – 12:30 | Θεματικό Πάρκο Public, Golden Hall, Είσοδος Ελεύθερη

 Οι μικροί Επιστήμονές μας (7 – 12 ετών) συμμετέχουν ενεργά σε καθένα από τα επιστημονικά πεδία του STEM σε ένα εργαστήριο Ρομποτικής, όπου συνδυάζουν έμπρακτα Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά καθώς σχεδιάζουν, προγραμματίζουν και χτίζουν ένα Ρομπότ. Στο τέλος αναλύουν και παρουσιάζουν πώς ακριβώς λειτουργεί και πώς μπορούμε να το βελτιώσουμε! Τα παιδιά ανακαλύπτουν διασκεδαστικά και αγαπούν τις επιστήμες ενώ παράλληλα αναπτύσσουν τις γνωστικές και κοινωνικές δεξιότητές τους! Τα εργαστήρια γίνονται με την καθοδήγηση ειδικών επιστημόνων σε βιωματικά διαθεματικά εκπαιδευτικά σενάρια, με ειδικά αναπτυγμένες για την ηλικία τους (επιστημονικά και παιδαγωγικά) καινοτόμες και εφαρμοσμένες τεχνολογίες.

Για απίθανα κορίτσια 

Play Doh Activities με τον Doh Doh

@ 11/09, 14 & 15/09 Public The Mall, Public Athens Metro Mall, Σύνταγμα Περιστέρι, Public Golden Hall, Πειραιάς, Γλυφάδα, Τσιμισκή, Public Mediterranean Cosmos και ώρα 11:00-19:00 | Είσοδος Ελεύθερη

Capture

Γινόμαστε σεφ και δημιούργησε ότι φαγητό και γλυκό φανταστούμε με τα πλαστοζυμαράκια Play doh σε περιμένουμε στα καταστήματα Public The Mall, Public Athens Metro Mall, Σύνταγμα Περιστέρι, Public Golden Hall, Πειραιάς, Γλυφάδα, Τσιμισκή, Public Mediterranean Cosmos 11/9  & 14-15/9  (11.00-19.00)

Για γνωριμία με τους αγαπημένους μας ήρωες

Η Στέλλα Κάσδαγλη μας παρουσιάζει τους ήρωες των βιβλίων της

@ 13/09 και ώρα 18:00 | Θεματικό Πάρκο Public, Golden Hall, Είσοδος Ελεύθερη

Capture

Το Public, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη, φιλοξενούν στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, την συγγραφέα, Στέλλα Κάσδαγλη, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 18:00. Η Στέλλα Κάσδαγλη ξεκίνησε ως μεταφράστρια αλλά έγινε και δημοσιογράφος. Σπούδασε Γαλλική φιλολογία στην Αθήνα και Θεωρία των ΜΜΕ στο Λονδίνο και δούλεψε για αρκετά χρόνια ως διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό Cosmopolitan, συνεργαζόμενη παράλληλα και με άλλα ελληνικά και αγγλόφωνα έντυπα και sites. Πλέον, εργάζεται ως μεταφράστρια ξένης λογοτεχνίας, γράφει για πράγματα που θα έπρεπε να συζητιούνται πιο συχνά και χρησιμοποιεί το λόγο ως εργαλείο για την ενδυνάμωση γυναικών και εφήβων. Είναι συνιδρύτρια των δικτύων Women On Top και Mentorkids και της online λέσχης ανάγνωσης Bookworm.

Η Κατερίνα Κρις συστήνει τους ήρωες των βιβλίων της @ 14/09 και ώρα 18:00 | Θεματικό Πάρκο Public, Golden Hall, Είσοδος Ελεύθερη

Capture

Το Public, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη, φιλοξενούν στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, την συγγραφέα Κατερίνα Κρις, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στη 18:00.Η Κατερίνα Κρις γεννήθηκε στις 24/12/71 και κατάγεται από τη Βυτίνα Αρκαδίας. Έχει εργαστεί πάνω από 6 χρόνια στη δημοσιογραφία και 14 χρόνια στη διαφήμιση.