Η βασικότερη ανάγκη της επιδερμίδας είναι φυσικά η ενυδάτωση της. Στη διάρκεια της ημέρας η επιδερμίδα αφυδατώνεται και για αυτό δημιουργούνται γραμμές αφυδάτωσης, θαμπή επιδερμίδα αλλά και σκοτεινές περιοχές.Έτσι, το πρόσωπο χάνει τη φρεσκάδα του μέσα στην ημέρα. Η Vichy ανακάλυψε μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην ενυδάτωση και όλα αυτά με μία απλή παρατήρηση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα αφυδατώνεται με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με τη ζώνη του προσώπου και έτσι, το πρόσωπο χάνει τη φρεσκάδα του.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η σειρά Aqualia Thermal για Δυναμική Ενυδάτωση που βελτιώνει την κατανομή του νερού μέσα στην επιδερμίδα, βοηθώντας το νερό να κυκλοφορεί από κύτταρο σε κύτταρο. Η σειρά περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση Ιαματικού Νερού της Vichy, συστατικό που προέρχεται από τα ηφαιστιογενή στρώματα της Ωβέρνης, εμπλουτισμένο με σπάνια μέταλλα αγνά και φυσικά, ικανό να καταπραΰνει και να αναζωογονεί την επιδερμίδα, κάνοντάς την πιο όμορφη.

Το 2015, τα Εργαστήρια της Vichy πάνε ένα βήμα παραπέρα στη Δυναμική Ενυδάτωση για να καλύψουν τη μεγαλύτερη ανησυχία των γυναικών… ΤΑ ΜΑΤΙΑ!

Τα μάτια αποτελούν ένα σοβαρό ζήτημα ομορφιάς για τις γυναίκες, ενώ συγχρόνως είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή (με το πάχος της επιδερμίδας να μην ξεπερνά τα 0.5 χιλιοστά). Έτσι, τα σημάδια της κούρασης εμφανίζονται εύκολα στη ζώνη αυτή. Αυτό συμβαίνει λόγω της ανομοιογενούς κατανομής του νερού που σημαίνει ότι υπάρχει πολύ νερό το πρωί (τα βλέφαρα εμφανίζουν οίδημα κάνοντας τα ματιά να δείχνουν πρησμένα) και όχι αρκετό το απόγευμα (οι γραμμές αφυδάτωσης συσσωρεύονται, η περιοχή κάτω από τα μάτια δείχνει άδεια και οι μαύροι κύκλοι γίνονται ιδιαίτερα ορατοί).

Επειδή δε, η περιοχή γύρω από τα μάτια αντιδρά και αλλάζει σημαντικά στη διάρκεια της ημέρας, οι διακυμάνσεις στην ομορφιά των ματιών μας δεν αντανακλούν πάντα την εικόνα που θα θέλαμε να παρουσιάζουμε προς τα έξω.Tα Εργαστήρια της Vichy, αντλώντας δύναμη από την τεχνογνωσία τους πάνω στην ευαίσθητη επιδερμίδα, αποφάσισαν να επιλύσουν το πρόβλημα αυτό:

Το νέο αναζωογονητικό, ενυδατικό balm ματιών της σειράς AqualiaThermal συνδυάζοντας το Ιαματικό νερό με 3 ενεργά σάκχαρα: Υαλουρονικό Οξύ, Aquabioryl και λ-Carrageenans, και Καφεΐνη δεσμεύει το νερό και το συγκρατεί στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή του στο εσωτερικό της.Βασικό συστατικό και απαραίτητος σταρ κάθε προϊόντος της Vichy, το Ιαματικό νερό Vichy καταπραΰνει, αναγεννά και ενυδατώνει. Έχει την ικανότητα να διανοίγει τα κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των κυττάρων και να διευκολύνει τη μεταφορά νερού μεταξύ τους.

pegasus_LARGE_t_209761_106347129

Το πρώτο βάλσαμο για τα μάτια από τη Vichy, ικανό να επαναφέρει την ισορροπία στην κυκλοφορία του νερού γύρω από τα μάτια, για βλέμμα φρεσκάδας ανά πάσα στιγμή!

  • Διαρκής ενυδάτωση

  • Εξισορροπεί την κατανομή του νερού γύρω από τα μάτια

  • Λειαίνει τις γραμμές αφυδάτωσης

Γυναίκες* που το χρησιμοποίησαν, παρατήρησαν ότι η φρεσκάδα στο βλέμμα τους διαρκεί περισσότερο:

  • Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια δείχνει ενυδατωμένη

    • 77% αμέσως μετά την εφαρμογή

    • 82% στο τέλος της ημέρας

    • 92% έπειτα από μια εβδομάδα

  • Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια δείχνει πιο λεία

    • 71% αμέσως μετά την εφαρμογή

    • 82% στο τέλος της ημέρας

    • 92% έπειτα από μια εβδομάδα

*κλινική μελέτη σε 40 και 52 καταναλώτριες αντίστοιχα

Δοκιμασμένο κάτω από δερματολογική και οφθαλμολογική επίβλεψη σε ευαίσθητα μάτια. Χωρίς paraben.