Όταν άλλα κοριτσάκια παίζουν με τις κούκλες τους, βάφονται ή προσπαθούν να ισορροπήσουν στις γόβες της μαμάς, ένα μικρό κοριτσάκι προσπαθεί να να ταιριάξει ρούχα με γόβες και να ντύσει τις συνομήλικες της με ρούχα που σχεδιάζει η ίδια. Η Μέιχεμ από το Οχάιο είναι μόλις 4 ετών και έχει καταφέρει να αναστατώσει τον κόσμο της μόδας με της δημιουργίες της αφού έχει καταφέρει ήδη να σχεδιάσει τη δική της κολεξιόν. Η μικρούλα επίσης έχει ήδη ένα blog το οποίο ενημερώνεται καθημερινά από τους γονείς της και αυτό ήταν που έκανε την Jenna Lions στέλεχος της J.Crew να στείλει email στους γονείς της μικρής προκειμένου να ρωτήσει αν θα ήθελαν να συνεργαστεί η μικρή μαζί τους για μια παιδική σειρά μόδας

 

Η 4χρονη... σχεδιάστρια που εντυπωσιάζει και ήδη έχει την δική της κολεξιόν! (pics)Η 4χρονη... σχεδιάστρια που εντυπωσιάζει και ήδη έχει την δική της κολεξιόν! (pics)Η 4χρονη... σχεδιάστρια που εντυπωσιάζει και ήδη έχει την δική της κολεξιόν! (pics)

«Θυμάμαι να διαβάζω το email και να σκέφτομαι με βεβαιότητα ότι είναι παγίδα», είπε η μητέρα της, Ειντζι Κέισερ στο blog. «Μάλλον είναι ένας ιός και αν απαντήσω, το πιθανότερο είναι να ανατιναχθεί το λάπτοπ μου, ή το λιγότερο να λιώσει μπροστά στα μάτια μου»

Και όμως μέσα σε λίγες μέρες η μικρή ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη, κάθισε στο πάτωμα ενός γραφείου της J.Crew με χαρτί, κόλλα, χάντρες και μπογιές- είναι τα αγαπημένα της εργαλεία- και άρχισε να δουλεύει. Και όταν όλα τελείωσαν; Τότε όλοι κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με ένα μικρό κοριτσάκι αφού έβαλε τα κλάματα και δεν ήθελε να φύγει.

Η επικεφαλής των σχεδιαστών στην εταιρεία, Τζένι Κούπερ αναφέρει «Όταν τη συναντήσαμε για πρώτη φορά από κοντά, είχαμε την περιέργεια να δούμε πώς δουλεύει και εντυπωσιαστήκαμε με αυτό το τετράχρονο, που με υπομονή δίπλωνε τις πιέτες σε μία φούστα και έβαζε χάντρες προσεκτικά σε μία μπλούζα, για να πετύχει το σχέδιο που ήθελε»

Η 4χρονη... σχεδιάστρια που εντυπωσιάζει και ήδη έχει την δική της κολεξιόν! (pics)Η 4χρονη... σχεδιάστρια που εντυπωσιάζει και ήδη έχει την δική της κολεξιόν! (pics)Η 4χρονη... σχεδιάστρια που εντυπωσιάζει και ήδη έχει την δική της κολεξιόν! (pics)Η 4χρονη... σχεδιάστρια που εντυπωσιάζει και ήδη έχει την δική της κολεξιόν! (pics)Η 4χρονη... σχεδιάστρια που εντυπωσιάζει και ήδη έχει την δική της κολεξιόν! (pics)Η 4χρονη... σχεδιάστρια που εντυπωσιάζει και ήδη έχει την δική της κολεξιόν! (pics)