Όλοι γνωρίζουμε τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου αλλά και αυτή τη χρονιά θα επιλέξουμε την εγγύηση της αντηλιακής προστασίας, που προσφέρουν τα Ελληνικά καλλυντικά Panthenol Extra. Μια πλήρης αντηλιακή προστασία ενάντια στις επιπτώσεις του ήλιου, για το πρόσωπο και το σώμα της εταιρείας Medisei την οποία μπορείτε να βρείτε στα φαρμακεία. Τώρα εκτός από την οικονομική τιμή το Panthenol Extra σας κάνει ένα δώρο ακόμη.

Αγοράζοντας το αντηλιακό gel προσώπου Panthenol Extra Sun Care Diaphanous  SPF 50 παίρνετε δώρο μια αντιρυτιδική  κρέμα 24ωρου Panthenol Extra Face & Eye Cream με υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και πανθενόλη, που εξασφαλίζει ολική ανάπλαση και αναδόμηση μειώνοντας τις λεπτές γραμμές. Έτσι, για πρώτη φορά αντηλιακή και αντιρυτιδική προστασία προσφέρονται μαζί σε συσκευασία δώρου και μάλιστα στο κόστος της αντηλιακής κρέμας.

Panthenol Extra PROMO Diaphanous2

Η αντηλιακή σειρά PANTHENOL EXTRA SUN CARE περιλαμβάνει:

  1. Το αντηλιακό gel προσώπου Panthenol Extra Sun Care Diaphanous  SPF 50. Η ειδική βελούδινη σύνθεσή του και τα επιλεγμένα UV αντηλιακά φίλτρα του, δημιουργούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας  από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου UVA & UVB. Η προσθήκη της panthenol και ενός εξειδικευμένου αμινοξέος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων, προσφέρει στην επιδερμίδα, την απαραίτητη ενυδάτωση αλλά και αντιρυτιδική προστασία ενώ η Βιταμίνη E προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες  με αποτέλεσμα να αναστέλλεται η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. H βελούδινη υφή και η ματ όψη του κάνουν το gel ιδανικό για βάση make-up.  Ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό στο νερό ενώ δεν περιέχει parabens.                Τιμή € 19,90.  
  2. Aντηλιακή κρέμα προσώπου Panthenol Extra Sun Care face cream με ειδικά αντιηλιακά φίλτρα που προστατεύουν την επιδερμίδα από την επικίνδυνη ακτινοβολία  UVA & UVB. Ταυτόχρονα η ενίσχυση της κρέμας με πανθενόλη, υαλουρονικό και βιταμίνη E ενυδατώνει, αναπλάθει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν πρόωρη γήρανση  (SPF 30 & SPF 50). Η αντηλιακή κρέμα προσώπου Panthenol Extra Sun Care  face cream διατίθεται και σε ειδική συσκευασία με προσαρμοσμένο stickέτσι ώστε να προστατεύει εκτός από το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, τα χείλη, τη μύτη και τα αυτιά (SPF 30 & SPF 50).