Τώρα πες αντίο στις δυσάρεστες οσμές με το νέο αποσμητικό Fa FRESH & dry,που καταπολεμά τη σωματική οσμή πριν εμφανιστεί καθώς διαθέτει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και ειδικά μόρια για την εξουδετέρωση δυσάρεστών οσμών. Ταυτόχρονα, το διακριτικό άρωμα πράσινου τσαγιού προσφέρει ακόμη περισσότερη φρεσκάδα και ασφάλεια, για προστασία που διαρκεί έως και 48 ώρες!

Ένα αξιόπιστο αποσμητικό θα πρέπει να καταπολεμά τον ιδρώτα χωρίς να αφήνει το δέρμα ξηρό και να εξαφανίζει τη σωματική οσμή προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ευχάριστο άρωμα. Το Fa κατάφερε να δημιουργήσει αυτό το αποσμητικό με τη νέα του σειρά FRESH & dry, με τη νέα καινοτόμα του φόρμουλα που εξαφανίζει τη δυσάρεστες οσμές του σώματος σε δύο επίπεδα.

9000100935845

Το Fa FRESH & dry δημιουργεί ένα διπλό προστατευτικό στρώμα στις σημαντικές περιοχές κάτω από τις μασχάλες ενώ καταφέρνει και προστατεύει το σώμα από τη σωματική οσμή για έως και 48 ώρες. Η αντιβακτηριδιακή του δράση βοηθά στην εξάλειψη των δυσάρεστων οσμών ακόμα και πριν αυτές εμφανιστούν. Ο ιδρώτας, όταν δεν έρχεται σε επαφή με βακτήρια δεν έχει καθόλου μυρωδιά. Οι δημιουργοί του Fa FRESH & dry δημιούργησαν μια καινοτομία η οποία καταπολεμά διαρκώς τα βακτήρια του σώματος, κάνοντας τον ιδρώτα άοσμο. Έτσι, χαρίζει στο σώμα μοναδική αίσθηση φρεσκάδας για μεγαλύτερη διάρκεια, την ώρα που άλλα αποσμητικά προσφέρουν φρεσκάδα για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Πέρα από την καταπολέμηση της σωματικής οσμής, το Fa FRESH & dry προσφέρει μία αίσθηση φρεσκάδας μέσα από τα αρώματα του πράσινου τσαγιού. Η μεταξένια υφή και το μοναδικό άρωμα του νέου Fa FRESH & dry καθηλώνουν όλες τις αισθήσεις.